DKISDBVOVGTÅDS m/ ADMIR KENAN

[Bilde]

21:00 DKISDBVOVGTÅDS DJs
23:00 ADMIR KENAN

ADMIR KENAN (Maksimal)

Ordet ildsjel blir ofte misbrukt. Men når det gjelder Admir er det ingen andre ord som bedre beskriver hans innsats i Bergen. På knappe tre år har han allerede vært involvert i flere av byens prosjekter og arenaer innen elektronisk musikk. Han drev Electric Cafe sammen med Vegard Moberg (Balthazar), han har arrangert klubbkvelder på Landmark, han har jobbet for Ekko og The Fix og han drev i en kort periode fredagene på Cafe Opera.

Nå har han startet et nytt prosjekt; Maksimal. Plateselskapet gir i år ut sin første plate med blant annet spennende unggutter som Pandreas og Martin Andal fra Bergen. Det er også funnet rom til en låt av The Glue og Admir selv. Maksimal skal også arrangere konserter og klubbkvelder på Østre og Landmark. Det er mye spennende som skjer med andre ord.

Admir har underveis også blitt en meget habil DJ. Med bakgrunn i ulike miljøer i Bergen, er det kanskje ikke rart at Admir representerer et eklektisk utvalg av elektronisk musikk. Du kan derfor like godt finne på å høre han spille elektronisk musikk med referanser til punk og new wave som blytung disko, eurforisk pop, sløy house, regnskog-tekno, skitten italo og indie-rock. Det er likevel en rød tråd gjennom det hele: vakre melodier og en uendelig mengde energi.

soundcloud.com/admirkenan

Legg til ekstern kalender…
#klubb, #DJ, #dans, #moro