Mikhael Paskalev

[Bilde]

Mikhael Paskalev har de siste årene etablert seg som en av landets mest spennende nye singer/songwritere, blant annet på grunn av hans Urørt-seier i 2012.

I sommer har han turnert festivalnorge og 25. september kommer han til Nøtterøy Kulturhus. Med smakebitene som kom i forkant av albumet ble det tydelig at han var i ferd med å bygge sin helt egen fanskare. Det etterlengtede debutalbumet What’s Life Without Losers kom ut i vinter.

Gaffa var et av de begeistra mediene og skrev: – Paskalevs karakteristiske stemme og friske tilnærming til nostalgisk folkrock bør bli trykket enda tettere til brystet av mang en musikkglad nordmann i år, og et eksemplar av denne skiva bør være et trygt gavevalg til rastløse indiekids så vel som fastkjørte retrorock-onkler.

Paskalev har vært svært travel de siste åra, både på egenhånd og som musikere for vennene Jonas Alaska og Billie Van. Sist sett og hørt på sommerens Slottsfjellfestival under konserten med Billie Van. På årets Øya festival blir han å se på den store scenen.

På lista over hans inpirasjonskilder finner man alt fra ikoner som Paul Simon til moderne popmestere som The Shins. Paskalevs stil har kanskje slektskap med disse, men han har samtidig klart å skape sitt eget lett gjenkjennelige uttrykk. Vi gleder oss til store doser av låtene hans i Nøtterøy Kulturhus, dette blir garantert en hyggestund, fullspekket med herlig kvalitetspop!

Legg til ekstern kalender…