Ampmandens Døtre + Blodspor på Maksitaksi!

[Bilde]

Ampmandens Døtre
Sludgepunk fra Oslo. Minimalistisk og voldsomt i samme åndedrag, der rå og rølpete rock med sjatteringer av hardcore og metall leveres med en intensitet som vitner om meget store baller. Noe inni gamperæva høyt, tight og skittent. Ampmandens Døtre er godteri for øyet og vanilje i øret. Hver konsert er en fest.

På Maksitaksi blir det slipp av en bonuslåt fra innspillinga av Norwegian Discomfort i fjor sommer. Aldri før hørt på tape. Låta er et godt gammaldags strupetak på en viss Grand Canaria-politiker med hang til alternative rekrutteringsmetoder. Skitten, mørk og herlig. Akkurat som døtrene sjøl.

Om Norwegian Discomfort:
“Tærer litt på sjela, litt på ytterhuden også. Stresser deg, tar tak i deg og rister deg litt.” FUROREIHARARE

Fra konsert på Internasjonalen:
“Hvis du har dårlig lyd – slå jævlig hardt!” ÅLDSKOL

Bandcamp: ampmandensdotre.bandcamp.com
Facebook: www.facebook.com/#!/pages/A…

Blodspor
Blodspor består av fem nihilistiske sjeler fra henholdsvis Oslos omegn og Hammerfest. Musikken spenner over sjangre som grindcore, punk, hardcore, death metal og black metal, samt noen elementer av prog. Blodspor har aldri fulgt noen konservativ retning i forhold til hva som kan eller ikke kan spilles, noe som har ført til at de har skapt både låter og et lydbilde som er unikt. Live-messig har de vist seg å være a force to be reckoned with! Blodspor har tidligere spilt på både by:Larm, Inferno Festivalen, Trondheim Metal Fest og utallige scener rundt i det norske land og de har også spilt med storheter som Napalm Death og Vomitory. I 2014 slipper de oppfølgeren til debutalbumet «Laughing through the Violence» fra 2010.
Facebook: www.facebook.com/pages/Ampm…

Legg til ekstern kalender…