Marion Ravn

[Bilde]

*Å feire 20-års jubileum som plateartist før man har fylt 30 er ikke alle forunt, men for Marion Ravn er dette faktisk realiteten. *

Hun har tilbrakt størstedelen av livet i rampelyset; først som barnestjerne her hjemme, så erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M, før hun viste en ny og mørkere side ved seg selv med solodebuten «Here I Am» i 2005.

Innimellom egne utgivelser har Marion rukket å arbeide og turnére med store navn som Pink, Meatloaf og Kurt Nilsen, samt vært dommer i TV-suksesser som Idol og én av syv artister i ”Hver gang vi møtes”. I sommer har hun vært opptatt med å spille inn musikalen ”Ta meg med” av Halvdan Sivertsen og Jan Eggum.

Hennes siste plate ble lansert i april og Marion sier om albumet: – Dette føles på mange måter som det første albumet mitt som «voksen», jeg føler at jeg starter på scratch igjen. Dette albumet er mer «meg», men dermed føles det også i større grad som at jeg blottlegger sjelen min.

Med ”Songs From A Blackbird” starter et nytt kapittel i Marion Ravns allerede innholdsrike karriere. En av Norges mest erfarne, unge artister skal endelig få vise hvem hun egentlig er.

Legg til ekstern kalender…