Melissa Horn

[Bilde]

Denne høsten vender Melissa Horn tilbake til Nøtterøy med nytt album i bagasjen!

Hun både synger og skriver sine låter på svensk og formidler, på en melankolsk måte, ofte ung og vanskelig kjærlighet. Instrumentalt blir sangen hennes gjerne akkompagnert av eget spill på akustisk gitar, eller av piano. For femte gang siden hun kom hit som en forholdsvis ukjent artist, entrer Melissa Horn scenen på Nøtterøy Kulturhus. Og nå har tør vi vel påstå at de fleste vet hvem denne vakre og melankolske, sangersken er.

Melissa Horns gjennombrudd er blant de siste årenes fineste suksesshistorier. Siden debuten «Långa nätter» har stadig flere trykket hennes sanger til sitt hjerte og det er mange som satte stor pris på hennes sanger etter hendelsene på Utøya 22. juli 2011.
Det skjedde i det stille. Helt uten medieeksponering, strategier og skriverier vokste Melissa Horns tilhengerskare. Ryktet om hennes personlige sanger spredtes fra munn til munn, og snart hadde hun en solid skare med tilhengere som kunne identifisere seg med tekstene på debuten «Långa nätter» fra 2008. Oppfølgeren «Säg ingenting till mig» fra 2009 ble en umiddelbar suksess, og et bevis på hvor etablert Melissa Horn hadde rukket å bli på kort tid. Alltid foran et intenst lyttende publikum som kunne relatere seg til hvert ord.

I oktober slippes Melissa Horns fjerde album, i tilknytning til dette legger hun ut på en omfattende skandinaviaturné fra Luleå i nord til Helsingborg i sør.

Tidligere konserter arrangert av Nøtterøy Kulturhus:
Mars 2010
November 2011
Ekstrakonsert november 2011
Rosanesparken juni 2012[Bilde]

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…