Slippfest Fett#3

Osloslipp_Fett3

I årets tredje utgave av Fett er alle skribentene menn.

Bortsett fra det er det en helt vanlig utgave av Fett og handler blant annet om feminisme i Asia, kjønnsstereotypier i amerikanske komedier, og humor som feministisk strategi. Vi kikker i tegneseriearkivet til David Liljemark og snakker med Gjert Moldestad om homofili og fotballkultur. Og så skriver Wasim Zahid om hvorfor minoritetskvinner er sykere enn andre kvinner, og hva som må til for å gjøre dem friskere.


Magnhild

I anledning slippfesten inviterer Fett til bokbad og opplesning med Guri Idsø Viken, en av forfatterne av romanen “Magnhild”; En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning. Eller som forlaget skriver: En chick lit-roman for deg som hater chick lit.

Magnhild er Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Vikens alter ego, og har lenge eksistert i form av antibloggeren.com, samt som fast spaltist i Fett. Nå er hun her i romanform, og tilbake på hjemmebane i anlednig slippfesten for Fett#3!


ODIBALOL Tor Orset

One Day I’ll Be A Little Old Lady

Astrid Holtermann, Ingrid Aas Borge og Karoline Arnesen er tre gammelmodige jenter som skriver country/folk-inspirerte viser. Trioen henter inspirasjon fra artister som Gillian Welch, Devon Sproule og First Aid Kit og serverer mer enn gjerne en god coverlåt. At sangene handler om verdenspolitikk merker du bare hvis du vil.

DJ Tante Gerd (fra RadiOrakel) sørger for god stemning før og etter konserten!

Legg til ekstern kalender…