The Terrifieds + Supp: The Hallingtons

The Terrifieds, som består av medlemmer fra bl.a. Turboneger og The Good The Bad & The Zugly startet tilbake i 2010 og fikk umiddelbart deal med amerikanske Pop-detectiverecords. Første single fikk god rotasjon på radiostasjoner i USA, og har for lengst blitt et ettertraktet samlerobjekt blant vinylsamlere. Debutalbumet «Binky» ga de like gjerne ut sjøl. Noen fordeler skal det være når vokalisten har eget plateselskap. I slutten av mars kom Kristopher Schau og resten av guttene ut med sitt andre album «Critical Care». Kjappere, større, og enda mere poppete enn debutalbumet, «Binky».

[Bilde]

The Terrifieds kommer altså ut på Kristopher Schaus sitt, etterhvert sagnomsnuste, plateselskap, Astma Records. Først og fremst kjent for å være den hyggeligste bedriften i Oslo, siden de har lagt seg på den noe klønete businessmodellen der de velger å gi 100% av inntektene de får inn tilbake til artist, og ikke sitter igjen med en krone sjøl.

Dette har ført til at artister som The Good The Bad & The Zugly, Torgeir Waldemar, The Cables, Anton Ruud, Mormones m.m. har flokket seg rundt selskapet som veps rundt saftmugga. Og øverst på arbeidslista denne våren…The Terrifieds.

«Ha, ha, nå har vi gått bananas i popbutikken! Usikker på om jeg noen gang har hatt det morsommere i studio»
- Kristoffer Schau

The Hallingtons lar seg inspirere av UFOer, zombier, mexikanere, samt et og annet samfunnsproblem, og spiller fengende og lynkjapp punkrock! Bandet er aktuelle med EP’en “All She Did Was Lie” tilgjengelig digitalt gjennom Astma records.

Legg til ekstern kalender…