ROBERT POST RELEASE

På sitt nye album The Button Moulder spiller Robert Post alle instrumentene selv.

Robert Post blir ofte omtalt som en av landets beste sangere og låtskrivere med sin velutvikla sans for tidløse melodier, smarte og sjarmerende tekster. Han er en fantastisk liveartist og multiinstrumentalist som igjennom sin produksjon viser en konstant jakt etter nye måter å uttrykke seg på innenfor pop/rock- sjangeren.

”Når vestlendingen begynner å synge, åpenbarer det seg en englelys stemme fra en kropp som også har lært seg kunsten å skrive popsanger like intrikate som de er delikate.” Stein Østbø, VG omtaler Robert Posts Øyafestivalenkonsert

Med sine to første album gjorde han seg bemerket i inn og utland, noe som resulterte i to Spellemannpriser i 2005. Debutalbumet var ”Record of the Week” på BBC Radio 2 og begge singlene ble A-listet på radiostasjoner i hele Europa.

I 2011 ga Post ut folk-rock albumet Rhetoric Season One som mange anmeldere mente var hans beste utgivelse så langt, deriblant Sexy på NRK P3 som anbefalte albumet på det sterkeste.

Lørdag 26. oktober feirer Robert Post sin nye plate The Button Moulder med slippefest på The Crossroad Club i Oslo.

Han har med seg The Extended Band som for kvelden består av Lise Voldsdal (fele, kor), Andreas Karth Roald (bass), Johan Husvik (trommer), Fredrik Eilertsen (gitar, kor) og Magnus Hængsle (gitar, tangenter, kor).

Legg til ekstern kalender…