200 års Jubileumsfeiring for DNS med gratis konserter, og leske til alle som kommer! Overraskelser utenom det også!

Dørene åpner 18:00. Da blir det en offisiell markering i Storsalen på Chateau Neuf. Taler ved Ordføreren i Oslo, Formand i Det Norske Studentersamfund, Prorektor ved Universitetet i Oslo (UiO), Styreleder i SiO – Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og Leder av Norsk studentorganisasjon.
- fra 20.30: Konserter med Tako Lako (Dk/Serbia), Frida Amundsen, Erik & Kriss og Envy og Lillesalen Konsertserie følger opp med Princess Lea, Ola Djupvik Solo og Morten Askildsens Eutorage!
Tako Lako (Danmark/Serbia) :[Bilde]
Frida Amundsen [Bilde]
Envy:[Bilde]
Erik & Kriss [Bilde]

Princess Lea, [Bilde]

Morten Askildsens Eutorage! [Bilde]

Ola Djupvik Solo: [Bilde]

Princess Lea:

Princess Lea er et band som startet å spille i Trondheim for to år siden. Musikken deres er en bøanding av 1960-talls amerikansk frijazztradisjon og et mer moderne åpent skandinavisk uttrykk. Bandet består av Marthe Lea på saxofon, Egil Kalman på bass og Ole Mofjell på trommer.

Ola Djupvik Solo:

Soloprosjekt fra en ung trommeslager. Musikken tar utgangspunkt i europeisk friimpro-tradisjon og blander den med elementer fra afrikanske, indiske og amerikanske trommekulturer. Resultatet er et salig sammensurium av pling, plong, groove og støy.

Morten Askildsens Eutorage:

“Morten Askildsens Entourage” er en nonett ledet av gitaristen Morten Askildsen, og består av unge musikere basert rundt jazzlinjen ved Universitetet i Stavanger. Prosjektet så dagens lys for første gang i 2010 i forbindelse med en blå:trå konsert for Stavanger jazzforum. I 2013 blir prosjektet tatt opp igjen med nye medlemmer, fresht sound og noen nye låter.

Musikken er inspirert av Wayne Shorter, Steve Reich, Kurt Rosenwinkel og Terry Riley. Til tross for Askildsens stramme komposisjoner, blir det vektlagt at musikerne skal ha improvisatorisk spillerom. Musikken er låtbasert jazz med vekt på melodikk og et rytmisk og harmonisk driv.

Musikerene i Morten Askildsens Eutorage:

Morten Askildsen- gitar
Raymond Storaunet Lavik- trommer
Anders Gleditsch- piano
Alexander Hoholm- kontrabass
Camilla Hole- sopransax
Simen Kiil Halvorsen- trompet
Håkon Hagen Knudsen- altsax
Kristoffer Lippestad Dokka- tenorsax
Reidar Garthus- baritonsax
-——————————-

Legg til ekstern kalender…