Dans for voksne i lydmyren: Lucio Capece og Harald Fetveit – konsert med elektronikk, papir, ballonger mm.

[Bilde]

Høstens første konsert i Notams serie LydMyren blir med Lucio Capece og Harald Fetveit. Denne gang blir det en musikkopplevelse der lydene kommer fra trådløse høyttalere som svever rundt i rommet hengende fra heliumfylte ballonger. En time før konserten holder Capece en presentasjon om arbeidet bak konsertproduksjonen.

Til denne konserten gjør Capece et opptak av rommet som han analyserer for å finne ut hva han senere skal sende ut gjennom de flyvende høyttalere. Under ballonger og svevelyder gjør Fetveit små aksjoner. Det går sikkert med en del papir og bøker. Det er jo tross alt et bibliotek.

Capece er basert i Berlin, og har gjestet Oslo mange ganger for konserter bl.a. på Dans for voksne. Han er best kjent som saxofonist og klarinettist med et særdeles velutvidet alternativt teknikkreportoar. Denne gangen kommer han med et elektronisk oppsett, og ville gjerne spille med Harald Fetveit, så da fikk det bli slik. Fetveit gjorde seg tidlig bemerket på støyscenen, men har i det siste også begynt å dra veksler på gammal erfaring med performance og billedkunst, og har slik begynt å utfordre selve konsertformatet en smule i visse sammenhenger. Mye tyder på at dette kan bli en slik sammenheng.

Mer om Lucio Capece
Mer om Harald Fetveit
Mer om Dans for voksne
Mer om NOTAM

Legg til ekstern kalender…