Utstilling: LIVA MORK – Markens grøde

Utstillingen varer fra 3. oktober til 27. oktober
Åpning torsdag 3. oktober!
[Bilde]

Markens grøde
Sound of Mu er for anledningen gjort om til et frodig veksthus for poteter, hvitløk, persille, karse og andre grønne installasjoner. Her bugner det av planter og på åpningen vil det bli servert mat. Grunnet materialets beskaffenhet, vil utstillingen endres og utvikles underveis i utstillingsperioden.

Ved å bruke planter som materiale i kunsten, ønsker Liva Mork å sette fokus på økologi, bærekraftig utvikling og vår ressursbruk.

Hun har tidligere brukt karse som materiale for å lage store grønne levende veggtepper, løpere og rom. I utstillingen på Sound of Mu utvides bruken av planter, og det blir et vell av frodighet.

Liva Mork er billedkunstner og jobber med installasjon, foto og performance. Hennes prosjekter er ofte temporære og i stor grad tilpasset og inspirert av visningsstedet, enten det er utendørs eller innendørs. Hun har tidligere vist arbeider blant annet på Høstutstillingen, Skulpturarena Öst, One Night Only/UKS og Black Box Teater. Hun representerte Galleri Blunk på kunstmessen What A Mess! i fjor, og deltok på (Bruddstykker av) Revolution på Folkets hus i forbindelse med Globaliseringskonferansen 2012.

Liva Mork er utdannet fra Statens kunstakademi i 2004.

VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…