METEOR 2013: PrøveRommet FestivalSalong

PrøveRommet søker bidrag til

PrøveRommet FestivalSalong 18. – 24. oktober

Send til [email protected]

En utstilling er en performance er en konsert er en dj… Sju kvelder under METEOR 2013 vil det avholdes PrøveRommet FestivalSalong i Røkeriet Bar på USF Verftet. Innholdet de ulike kveldene vil variere i størrelse og uttrykk, og bidragsyterne vil være både lokale og tilreisende.

PrøveRommet har vært en viktig del av festivalene METEOR og Oktoberdans siden 2008, med et fyldig og spennende program en enkelt kveld, de siste årene på Logen Teater. I år ønsker vi å prøve ut en ny form, og legger opp til mindre arrangementer med kunstnerisk innhold sju av kveldene under festivalen, fra 22.30 – 01.

Innrigg og prøver vil være den samme dagen (ettermiddagen) som visningen er, og det må det tenkes enkelt i forhold til det tekniske.

PrøveRommet og METEOR/BIT Teatergarasjen står for praktisk og teknisk planlegging og avvikling, markedsføring gjøres i samarbeid med METEOR/BIT Teatergarasjen. Produksjon dekkes av bidragsytere. Vi kan bidra med tilskudd til reise.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på – eller send en kortfattet prosjektbeskrivelse, eventuell dokumentasjon samt ønsket dato for deltagelse (en/flere/alle) så snart som mulig, og innen 12. oktober til programmeringsansvarlig og koordinator Ingrid Ellestad: [email protected].

PrøveRommet er en multikunstnerisk begivenhet hvor man i uformelle og sosiale omgivelser kan følge med på noe av det som rører seg på undergrunnsscenen i Bergen. PrøveRommet har i 15 år eksistert som en selvstendig enhet i tillegg til den ordinære driften ved BIT Teatergarasjen, og er en unik og viktig aktør i det bergenske og vestlandske kunst- og kulturliv.

Les mer om PrøveRommet
Les mer om METEOR/BIT Teatergarasjen

PrøveRommet er støttet av: Norsk kulturråd og Bergen kommune