YOUNG@HEART: END OF THE ROAD

De er fra 70 år og oppover og reiser verden rundt og fremfører punk, rock og popmusikk. Nå kan du oppleve dem på Nationaltheatret!

Young@Heart er i dag en internasjonal sensasjon som høster kritikernes ros over hele verden. Medlemmene er i alderen 73-91 år, og tilbringer pensjonisttilværelsen med å gjøre det de fleste tenåringer drømmer om: turnere verden rundt for fulle hus.

Gruppen har utviklet seg til et stereotyp-fornektende, sjangerbrytende, generasjonskryssende musikalsk eventyr kjent under navnet Young@Heart Chorus, og har fått mest oppmerksomhet for sine ukonvensjonelle versjoner av rock, punk og annen moderne popmusikk.

I 2007 medvirket de i den populære indie-dokumentaren Young@Heart, og i 2012 ble korets 30-årsjubileum markert med nytt show og nytt album. Den entusiastiske gruppen fortsetter å fengsle publikum fra Northampton til New Zealand og fra Europa til Japan med en musikalsk feiring det lukter svidd av, og som beviser at det er mulig å bli gammel uten å bli kjedelig.

Regi: Roy Faudree, Young@Heart Korleder: Bob Cilman, Dirigent Ken Maiuri, Teknisk ansvarlig John Laprade & Wim Van de Cappelle, Lyddesign Nick Sagar, Kostymedesign: Jill St. Coeur., Scenografi: Roy Faudree & Sheena See / No Theater.

I Young@Heart: End of the Road får du bl.a høre sanger av

Neil Young
Travelling Wilburys
The Magnetic Fields
Bob Dylan
Nick Cave
Duke Ellington
Bruce Springsteen
Joy Division
Creedence Clearwater Revival
Neil Sedaka
Boys II Men
The Replacements
Fleetwood Mac
The Pixies
Buzzcocks
Velvet Underground
Randy Newman
Bon Jovi
Morrisey
James
Sly & The Family Stone
Red Hot Chili Peppers
Talking Heads

…samt en rekke evergreens fra 30-, 40- og 50-tallet

Forestillingen varer ca 1 timer og 30 minutter. Ingen pause
Legg til ekstern kalender…