"EACH ONE TEACH ONE" - Navid (NO)

[Bilde]

B-Boy Navid er kjent som deltaker i Norske Talenter og Dansefeber, og som medlem av breakegruppa KingWings. Det mange ikke vet, er at Navid bruker mye av tiden sin på å lære bort alt han har lært om hiphopkulturen, til barn og ungdom. Han har reist rundt i hele verden med forestillinger og breakekonkurranser. Nå har han laget sin egen forestilling, med seg selv og tre andre dansere på scenen.

– My hope is to inspire the new generation and teach them everything I have learned, sier han. Det er først når du skjønner at du må lære bort og inspirere, at du blir en ekte hiphoper. Each one, teach one. Uttrykket har eksistert helt siden slavetiden, da alle som kunne lese, var forpliktet til å lære det videre. Siden ble det også en grunnleggende filosofi i det første hiphopmiljøet i Bronx i New York og for personligheter som har inspirert Navid: James Brown, Muhammad Ali og Spiderman, for å nevne noen.

Med: Navid Rezvani «B-Boy Spaghetti», Marikken Heitkøtter Bratlie, Catherine Michelet,Andreas Bratlie og Marvin «the Marwlessone» Melås.

En samproduksjon mellom kulturproduksjonsselskapet Vicomte og Riksteatret.
Koreograf: Navid Rezvani «B-Boy Spaghetti»
Regissør: Patrick King
Komponist og videodesigner: David Chocron
Scenograf og kostymedesigner: Even Børsum
Lysdesigner: Ola Bråten
Produsent: Emnet Kebreab

Legg til ekstern kalender…