Lørdagsgodt: MarOder

[Bilde]

Hva skjer når du krysser et enmanns hammondorgel-orkester med en trommeslager og perkusjonist med bakgrunn fra Arne Nordheims komposisjoner og teatermusikk, og lar disse to starte band med en fyr med bakgrunn fra tungrock, hvitevarerock og diverse humorband?

-Jo du får marOder, et psykedelisk slowrock-band mørke, seigt og melankolsk som et vinterhalvår i Norge.

marOder gir ut sitt andre album på nyåret, titulert ”Kom inn, Slipp meg inn”. Men før det skal bandet slippe en splitter ny video, til singelen Vandringsmann som spinner på norske radioer i disse dager. Videoen får sin premierevisning på Café Mono 16 november.

Det skal også kåres en vinner i marOders coverkonkurranse denne kvelden, og hvis du vil kaste deg på denne konkurransen kan du sjekke ut denne linken: www.musikknyheter.no/news/1…

NRK P3 hadde premiere 18 oktober på den første videoen til marOder, og det var en video til låta rockelåta Alle Kroppene, laget av animatør Arik Zurabian. se den her: p3.no/musikk/videopremiere-…

Trioen består av Atle Hassel på trekkbasun, synth og casio- og hammondorgel, Gunnar Berg Nielsen på trommer og klokkespill og Aslag Guttormsgaard (Black Debbath, Hurra Torpedo) på gitar og vokal. Forvent deg magiske musikalske øyeblikk med musikk som er dyster og vakker og merksnodig på samme tid.

Sagt om marOder:

“Med forunderlige tekster og dunkel, svært så saktegående rock, maner Aslag Guttormsgaard, Atle Hassel og Gunnar Berg-Nielsen fram en stemning man knapt har hørt siden deLillos’ mørke stjerneskudd Hjernen er alene.”

Oppland Arbeiderblad

Legg til ekstern kalender…