Åpning av Sisyfos Grenseland

Du inviteres herved til den offisielle åpningen av Sisyfos Grenseland – et kunstprosjekt helt utenom det vanlige. Vi byr på mat, drikke, musikk, skating og mulighet til å snakke med både kunstnere, representanter fra bydelen og utbyggeren.
NB. Arrangementet er utendørs og vil bli avlyst hvis det regner.

Sisyfos Grenseland er trolig Oslos mest originale og nyskapende aktivitetspark. Samtidig er det et monumentalt land art prosjekt. En gigantisk utendørsskulptur som blant annet kan brukes til skating, sykling, aking og selvfølgelig minigolf. Kun fantasien setter grenser! Parken er designet av kunstnergruppen Sisyfos Minigolfklubb og bygget i samarbeide med Aspelin Ramm Eiendom.

Sisyfos Grenseland er bygget opp av gjenbrukte masser fra ulike rivningsprosjekter. Blant annet har deler av Bispelokket, trafikkmaskinen som de fleste husker fra Bjørvika, blitt transportert til nedre Kalbakken. Her har massene blitt brukt til å bygge opp et surrealistisk landskap, hvor et nettverk av asfaltstier slynger seg rundt i et dynamisk mønster.

Beliggende rett bak det gamle medisinaldepoet i Sven Oftedals vei 10 på Nedre Kalbakken utgjør parken et knutepunkt mellom Veitvet og Kalbakken, og er et resultat av Kunst på Veitvet i regi av Bjerke bydel. I prosjektet er Kulturetaten i Oslo involvert, sammen med Kunst i Offentlige Rom (KORO). Parken inngår som en del av Groruddalssatsingen. Bygget og utearealene har blitt oppgradert av Aspelin Ramm Eiendom, som kjøpte eiendommen i 2010.

Legg til ekstern kalender…