CAN på MU presenter: There are no more four seasons

[Bilde]

Denne søndagen blir det konsert: There are no more four seasons med komponist Mattias Petersson og fiolinist George Kentros.

Hvorfor har vi valgt å gjenkomponere Vivaldi som samtidsmusikk?
Vi skulle svært gjerne spilt Vivaldis originalmusikk for dere, men verket lever videre, og vi liker det svært godt. Vi skulle gjerne spilt det for dere om det hadde vært verdt det. Man kan ikke riktig si at det finnes årstider lenger: Vi reiser, ser på TV, klager over global oppvarming, har aircondition og sentralvarme. Mye av vår opplevelse av årstidene har med minner å gjøre, hva vi gjorde forrige sommer, skiferien I 1999. Så dette blir kanskje et år I ditt hode – eller også tar det bare en time.

Vi har byttet litt om på satsene også, mest for å forsterke følelsen av at vi opplever årstidene på en annen mate enn tidligere. Det gjør ikke så mye, for det er faktisk ganske få som vet eksakt hvilken årstid en bestemt sats fra årstiden er hentet fra.

https://www.facebook.com/therearenomorefourseasons/info
http://www.nomoremusic.se/
https://myspace.com/therearenomorefourseasons

Programmet for CAN på MU dagene slippes i forkant av hver enkelt arrangement. Hold av hver første søndag i måneden! Er det noen du synes vi burde invitere, så meld i fra.
Eller har du et prosjekt du vil snakke om. Ja! Det vil vi.

Vi takker SOUND OF MU for vertskap!

Legg til ekstern kalender…