CHRISTIANSSAND ENSEMBLE Supp.: Guro Von Germeten

[Bilde]

Med mer enn 1000 antall spilte konserter og fire album på samvittigheten, har Christianssand Ensemble (CSSE) gjennom 13 års fartstid opparbeidet seg en posisjon som et av Norges aller beste liveband. De har bergtatt det langstrakte land, og spilt seg til blods og til venns med folk både i store byer og ørsmå bygder.

På deres siste plate, ”Etterskjelv”, har sekstetten gjennomgått et solid hamskifte med sitt nye norskspråklige materiale. Seks individuelt sterke musikanter legger absolutt alle sine ulike influenser og preferanser på bordet, og disse kanaliseres elegant og sømløst inn i et helstøpt og helakustisk uttrykk som er vanskelig å beskrive som noe annet enn – CSSE. Musikk og tekst spenner bredt fra det kraftfulle og storslåtte til det vare og intime, hele veien sertifisert med Ensemblets energiske varemerke. ”Etterskjelv” har fått 9/10 av NRK Sørlandet, seksere i Fædrelandsvennen og Gudbrandsdølen Dagningen, femmere i Telemark Arbeiderblad, Romerikets Blad og Oppland Arbeiderblad!

Til Rockefeller kommer bandet i en utvidet 15-manns utgave. Forsterket med strykere, blåsere og slagverk, og i sin vane tro med et par solide overraskelser i hatten, kan vi garantere at Christianssand Ensemble vil ta pusten fra deg denne kvelden!

Legg til ekstern kalender…