Naustet & Splittet Kjerne

[Bilde]

Splittet Kjerne er et litterært undergrunnsarrangement med base på Hovseter i Oslo.
I fem år har Mikkel Øyen vist frem tekster fra etablerte og uetablerte stemmer, i det han kaller en slags videreføring av den borgerlige salongen blandet med DIY-filosofi,
jovialitet og generelt god stemning. Noen tekster er uferdige, noen er pinlige, noen er fordømt bra og noen setter seg i sjelen din, lik en iskald utsikt mens du selv sitter i en varm badstu.

Hver tirsdag vil Splittet Kjerne på Naustet & Lanternen bestå av opplesninger fra etablerte og uetablerte forfattere, og avsluttes som oftest med en konsert av det aggressive slaget.

Alle tekstene vil bli samlet i et hefte som deles ut gratis på arrangementet.
Så kom og få med deg evig elskov fra Hovseter i et naust på Youngstorget.

Vi er kanskje ikke den nye vinen, men vi er den beste!

Kveldens forfattere er:

Christine Skogen Nyhagen
(f.1982)
er fra Lindeberg i Oslo. Hun debuterte med diktsamlingen Elvemannen på Det stille forlaget i 2012, og har bidratt med tekster i to av forlagets antologier. Nyhagen er medarrangør for Oslo Poesi Sentrum (OPS) som holder månedlige poesikvelder på Sound of Mu.

Iselin Linstad Hauge
(f. 1981)
Er utdannet ved The European Film College i Danmark og Kunstakademiet i Oslo. Nylige utstillinger inkluderer Nordic Outbreak, New York, Høstutstillingen, Hors Pistes, Centre Pompidou, Moskva International Filmfestival, samt soloutstilinger på Trafo Kunsthall, Grünerløkka Kunsthall, Holodeck og One Night Only, UKS. Linstad Hauge er også medredaktør og initativtaker for den nordiske kunstpublikasjonen Spesial Nord. www.iselinlinstadhauge.com

Mikkel Øyen,
(f. 1978)
Jobber som skolebibliotekar, driver litteraturgalleriet Splittet Kjerne og vokalist i hardcoreduoen Evig Elskov.

Kvelden avsluttes med konsert av Dark Times!!!
www.facebook.com/darktimesoslo

Legg til ekstern kalender…