Charlotte & The Co-Stars på Cafe Mono. Support: Rattlers

Charlotte & The Co-Stars deler musikalske preferanser og har pleiet nær kontakt med band som nå oppløste Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps. Det gir seg utslag i musikken, som er preget av støvete amerikanske highways og et gitartungt, men twangy lydbilde som toppes av vokalist og låtskriver Charlotte Jacobsens sterke og dynamiske stemme.
Musikken har ofte blitt omtalt som det perfekte David Lynch eller Tarrantino soundtracket

Siden sistealbum har bandet spilt inn nye låter om er ventet utgitt i i løpet av våren 2014. Materialet er en videreutvikling av bandets musikalske retning, men med nye medlemmer og derav et nytt lydbilde.

Nå er det mindre melankolsk , mer rått og lekent men altid med en bunnløs nerve.

www.charlotteandthecostars.no

www.youtube.com/watch?v=QX6… låt! Listen To My Soul":https://m.soundcloud.com/charlotte-the-co-stars/listen-to-my-soul

Rattlers:

Rattlers er et Oslobasert band som fant hverandre i en felles glede for country, folk, bluegrass, roots og 70-talls rock.
De fem bandmedlemmene har kjent hverandre i lang tid og vennskap og felleskap er viktige lim i musikken.

Kompromissløse, insisterende tekster rammes inn av et friskt og melodiøst lydbilde. I Rattlers musikalske univers får klisjeen om det sorgmuntre et nytt liv.
Tekstene går ofte tett og rett på det som ikke alltid er like behagelig, men – der det er liv er det håp!
Rangle, skramle, skralle – for Rattlers er det ærlighet i uttrykket og ønske om å formidle noe ekte og nært som står i førersetet. Dette blandes med kongstanken om å ha det gøy.

Rattlers spilte inn sin første EP i 2013 med AlNiCo Recording, men har lang fartstid fra Østlandets konsertscene. Bandmedlemmene har bakgrunner fra ulike musikalske prosjekter (The Humble Servants, Frida Ånnevik, Bøler, Shoeshine Boys, CCTV, Daniel Kvammen m.fl.), og deler av bandet har turnert med Adam Eaton i Australia.

Legg til ekstern kalender…