Dans for voksne presenterer Knudsen & Træen

[Bilde]

….den greia han har i fanget er en loop-pedal…..

Dans for voksne har bestillt et verk av bergensduoen Knudsen & Træen for framføring i baksetet av en bil. Duoen oppsto i Bergen sommeren 2010 og hadde sin første framføring under åpningen av Lydgalleriets kassettutstilling høsten etter. Knudsen & Træen har hver for seg og sammen stått bak noen av landets mest interessante prosjekter, der det musikalske og performative blir integrert i hverandre. Den setninga låt litt stivt. Det passer jo veldig bra til disse kara:

Træens siste bidrag til Festspillene var en vindskjev romskipinstallasjon i pappmasjé eller noe slikt, der publikum kunne komme inn og bivåne Grieg in outer space gjennom frontruta i kontrollrommet. Ellers er han og Skurkeklubben klart skyldige i at Periferifestivalen nok er den musikkfestivalen med høyest forbruk av pappmasjé gjennom tidene! Knudsen har bl.a. årevis av fartstid med den nå nedlagte performancegruppa Baktruppen på merittlista. Sist han gjestet Dans for voksne spilte han fiskelyder gjennom øl.

Bilen går i skytteltrafikk mellom Kunsthall Oslo, Kunstnernes Hus via steder vi ikke vet hvor er ennå i noen timer, og starter fra Kunsthall Oslo kl 19 sharp. Verket blir framført av Træen og en hemmelig gjest.

Legg til ekstern kalender…