Peter Gabriel spiller So i sin helhet samt en bunke andre slagere - med samme bandkonstellasjon som på slutten av 80-tallet

Oslo Spektrum skriver:
På turnéen «Back to Front» har Peter Gabriel med seg det samme bandet som turnerte med ham for 25 år siden, bassist Tony Levin, gitarist David Rhodes, trommeslager Manu Katche og David Sancious på keyboards. Turnéen som startet i USA tidligere i år, har fått fantastiske anmeldelser og i Oslo Spektrum vil de i tillegg til albumet «So» fremføre utvalgte låter fra Peter Gabriels imponerende karriere.

Da Peter Gabriel begynte arbeidet med sitt femte album «So» i februar 1985, hadde han ingen idé om hvilken betydning dette albumet skulle få. Albumet vant flere priser, solgte millioner av eksemplarer og ga oss kjempehits som «Sledgehammer», «Don’t Give Up» (med Kate Bush) og «In Your Eyes» – sistnevnte udødeliggjort av John Cusack i filmen «Say Anything».

Gabriel har på sin hjemmeside skrevet følgende om den perioden:
«Da vi hørte det ferdige albumet, tror jeg nok at vi visste at det var bra. Jeg var ingen obskur kunstner, jeg hadde tidligere hatt hits med «Shock The Monkey», «Games Without Frontiers» og «Solsbury Hill», men etter hver av disse gled jeg delvis tilbake i bakgrunnen igjen. Med «So» tok bildet av meg som en slags kult-figur på kanten av mainstream slutt. Spesielt i USA. Nå var det ikke lengre mulig å skli tilbake i skyggen».

Velkommen til en fantastisk helaften med Peter Gabriel i Oslo Spektrum fredag 23. mai 2014!

Legg til ekstern kalender…