Kosmisk vinterblot på Maksitaksi: Tusmørke og The Chronicles of Father Robin har dobbelt slippfest

Fra facebook:
Tusmørke og The Chronicles of Father Robin inviterer til kosmisk vinterblot på Maksitaksi 7. desember for å hente stjernelys ned fra nattehimmelen og tenne ilden i oslohodenes mørke sinn.

Det blir premiere på videoen til Tusmørkes nye singel «Offerpresten», en hyllest til okkulte prosesjoner og rituell ofring featuring burlesque superstar Mari Sletten.

The Chronicles of Father Robin (TCOFR) feirer utgivelsen av sin første 12". Twilight Fields 12" er et mørkt og vakkert progepos hvor uskylden antastes av metamorfosens demoner.

Tusmørke
Tusmørke spiller psykedelisk folk-rock inspirert av trekkfugler og skrekkøgler, synkverving, månelys og oldtidssamfunn med redistributiv økonomi styrt av gudekonger. Tekstene gjenspeiler ønsket om å se magien i omgivelsene og henter temaer fra Oslos lokalhistorie og overtro fra gamledager. Rytmikk og melodier er inspirert av krautrock, jazz, norske folketoner og musikk fra Midt-Østen.

Konsertene deres er preget av suggererende rytmer, tung groove og massiv mannssang. Når de gjør det riktig, rives publikum med av stemningen, river av seg skjorta og raver ut på dansegulvet. Tusmørkes manende spillestil, insisterende rytmeseksjon og outrerte sceneantrekk utløser svette, pseudo-rituelle seanser hvor grooven går dit ingenting består. Musikere og tilskuere går opp i en felles opplevelse av halvglemt hedensk hellighet.

The Chronicles of Father Robin
TCOFR har holdt på i 20 år, men ga ut sin første 12" på Fresh Tea tidligere i høst. Twilight Fields 12" ble utgitt i 300 nummererte eksemplarer og nærmer seg nå utsolgt. Da er det på tide med en fest.

Musikken kan beskrives som episk 70-talls hard rock med noen gode brukerdoser folk- og progrock blandet inn. Band og artister som Led Zeppelin, Yes, Bo Hansson, King Crimson, Gentle Giant, Rush, Black Sabbath og Pentangle er noen av inspirasjonskildene.

Bandet består av folk fra progorkesteret Wobbler, postrockerne i Samuel Jackson 5, Lukas Kasha og et tidligere medlem av Tusmørke.

Sjekk ut:
www.tcofr.com
www.soundcloud.com/tcofr

Etter konsertene danser vi sammen inn i vintermørket til eklektiske toner og omgitt av pulserende lys.

CC: 100,- / 200,- inkl. 12"

Legg til ekstern kalender…