HAIM

Musikkbransjen har vel ikke vært mer begeistret over et søskenband siden The Jackson 5. De tre søstrene i Haim har lenge triumfert på en velfortjent mengde nasjonal og internasjonalt hype. Og de forvalter hypen riktig.
Haim fra Los Angeles har fått spaltemeter på spaltemeter med ros i både norsk og internasjonal musikkmedia, inkludert hyllest for sommerens konsert på Øyafestivalen. Det er en stor glede å ønske de velkommen tilbake til Norge og presentere de for deres norske fans.

Etter de suverene singlene “Forever”, “Don’t Save Me” og “Falling” slapp de nettopp plata ”Days Are Gone”, og anmelderne sparte verken på ros eller de gode superlativene. VG, Dagbladet og Dagsavisen har allerede trillet femmeren. Sistnevnte berømmer Haim for å leve opp til sin egen hype og mener ”Det er bare deilig når Haim smører litt (vel) tjukt på”.

Vi er enige og ser enormt frem til deres hinsides meloditeft og gnistrende spilleglede live på Rockefeller. Soundet er en miks av Fleetwood Mac-takter og grom 90-talls-R&B – med andre ord alt du trenger en kald februar-fredag i Oslo.

Legg til ekstern kalender…