The Boy With Tape On His Face

”På Edinburgh Fringe i august 2012 opplevde jeg ”The Boy with Tape on his Face”, og lo så jeg gråt gjennom hele showet. Uten tvil den beste forestillingen jeg så på festivalen, og det geniale er at showet er uten ord – men du skjønner ALT han ”sier”. Gå ikke glipp av dette!” – Einar M. Schistad (Kultursjef) -

En sjelden gang skjer det noe magisk som minner oss på at vi alle har et indre barn som trenger næring. Med enkel, smart og sjarmerende humor rettet mot nettopp dette, har “The Boy” skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.

[Bilde]

Jo mindre du vet om dette showet, dess bedre. Men tro oss: Du vil bli overrasket, og få en fantastisk kveld i kulturhuset!
The Boy with Tape on his Face er en karakter med universell appell. Hans søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur.
Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden. Ikke bare har han hatt sitt eget show i Londons West End, men også turnert Europa, delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks.

De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og vi er svært stolte av å få ham hit til Nøtterøy Kulturhus (som eneste sted i Norge) før han reiser videre i det store utland. Benytt sjansen til å gjøre noe gøy med gode venner, eller ta det som et julebord. Rett og slett!

Legg til ekstern kalender…