Konsert: Mmm (NB Tidlig konsertstart!) + Frædag: Onur Özer ((Cocoon heroes, Vakant, TR)), g-ha & Olanskii, Mc Kaman& Einar Idsøe Eidsvåg,, Ricky Late & Ollis, Celius!


Konsert: Mmm (NB Tidlig konsertstart!) +
Frædag: Onur Özer ((Cocoon heroes, Vakant, TR)), g-ha & Olanskii, Mc Kaman& Einar Idsøe Eidsvåg, Ricky Late & Ollis, Celius!

Vi har booket Onur Özur fra Istanbul som vi på huset syns er en av verdens beste techno djs. Sist gang han spilte på Æ steppet han inn når Ricardo Villa-Lobos ble sykemelt.Den kvelden går inn i Jaeger historie som en av de feteste engligt personalen! Özer spiller verden over og er helt rå dj. Har gitt ut plater på Vakant,Desolat, Freude-am-Tanzen og Sven Väths Cocoon label. Har lagd remixes for artister som Depeche Mode, Loco Dice, Audion mfl.

Elektro-pop duoen Mmm består av Ida Eline Tangen og Johanne Isefiær McDougall, som også skriver alle låtene og produserer de i samarbeid med Ådne Meisfjord(120 days/Serena-Maneesh).

For et års tid siden ble Mmm P3-lista med sin første singel Dark Motion og fulgte opp med låta Oh, Drop Me i juni som førte til at bandet ble Ukas Urørt og plukket opp av Lydverket. De slapp nylig to EPer med remixer av låtene, gjort av blant annet Sandra Kolstad, Jarle Bråthen og den franske DJen HEKO. 25.november slippes deres nye singler Volcano of Diamonds og Oranges digitalt og på vinyl og dette må selvsagt feires. Mmm har ikke vært å se live i Oslo siden Øyafestivalen så gled dere til Mmms første konsert i kjellern på Jaeger.

I løpet av sin korte karriere har Mmm rukket å spille på flere store scener i Oslo under blant annet by:Larm 2012, øya 2013, som support for Roses Gabor og First Aid Kit på Blå. De har også holdt konserter på Kongsbeg jazzfestival og i Bergen, Trondheim, Berlin og Paris.

Mmms lekre live-show og minimalistiske livshow med deres lekne og mystiske framtoning skaper en helt egen stemning. Så len deg tilbake og se for deg selv på en strand en vakker sommerdag; om du blander dette med nordisk kulhet og noen ekstremt fengende låter, har du Mmm i et nøtteskall.

Kveldens hosts er den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii. De er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på storeklubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. Videre har de gitt ut flere mix-CDs, som har satt norsk house og disco på kartet verden over, og ikke minst vært to av de viktigste personlighetene i å skape et klubb-Oslo som aldri har vært bedre!

Oppe i stua lager Mc Kaman sammen med Einar Idsøe Eidsvåg guilty pleasure-fest med alt fra gamle slagers til Billboard hits.
Celius, Ricky Late & Ollis varmer opp med deep house tidligere på kvelden!

Fredag 6. desember
Cc: 100
Kl 21:00
Id: 20

med støtte fra Norsk kulturråd

Legg til ekstern kalender…