Fullmoon Celebration med Kundalini yoga, Gong, fullmåne meditasjon og Mantra sang til Live musikk med Radical Devotion

Bli med å feire neste og siste fullmåne før jul med musikk gruppen Radical Devotion og Me within Me – Kundalini Yoga i Oslo!

En magisk fullmånekveld med Mantra Sang, Kundalini Yoga, Fullmåne Meditasjon og dybdeavspenning i Gongens helende vibrasjoner!

Vær med å mediter og syng julen inn – sett en god intensjon for det nye året :-)

Vi starter Fullmåne Kvelden kl. 19:00 på Rom for Dans hvor vi innleder med desember månens virkning på vår kropp og vårt sinn!
Deretter gis det en Kundalini Yoga Session med AnandRaj og Salila Gyanjot, hvor det ledes et Yogasett og en Fullmåne Meditasjon for å balansere månens virkning på oss og for å kanalisere og transformere dens kraft. Sesjonen rundes av med dybdeavspenning i Gongen helende vibrasjoner og 1 times live-musikk og mantra sang med den dyktige musikk gruppen Radical Devotion!

Radical Devotion er en musikk gruppe som henter inspirasjon fra en rekke spirituelle og musikalske tradisjoner. Med meditative og oppløftende sanger, skapes det rom for å akseptere og gi rom for det som er, og for at livet på jorden kan møte de mer subtile og åndelige dimensjoner for healing og glede!

www.radicaldevotion.no

Kom som du er og vær med på å fyll denne kvelden med din tilstedeværelse!

PRIS: 300,- kr. som betales ved inngangen.

Til dere som måtte komme med bil: Beregn litt ekstra tid før arrangementet begynner da det er litt vanskelig å finne parkeringsplass akkurat rundt Rom for Dans! Men der er en parkeringsplass med betaling som ligger litt gjemt bak bygningen som ligger på motsatt side for Rom for Dans

For å lese mer om hvorfor det er verdt å komme sammen og meditere ved Fullmåne les her: kundalini-yoga.no/nb/fullma…

Har du spørsmål? kontakt oss på: [email protected]
eller ring på 922 14 004

VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…