Sturla Heggdalsvik "AS IF AS" + Labert Oppmøtes juleavslutning

[Bilde]

Labert Oppmøte ekspanderer vestover, inn de gode gamle lokalene til Stein og Jord Platebar.
Vi feirer/sørger/er likegyldige med en fabel-aktig kveld som inkluderer utstilling av Sturla Heggdalsvik og tre (3) konserter med Inge Weatherhead Breistein, Eirik Willyson og Antler! I samme slengen døper vi også om plassen til PIZDETS!

Ta med deg grandtanter, løsgjengere og lusne venner, pluss noen kroner til bandene.

Dørene åpner 19.00 og konsertene begynner 21.00

- – -

PROGRAM:

“AS IF AS”

STURLA HEGGDALSVIK (b. 1986 in Molde) graduated from the Bergen Academy of Art and Design in 2012. The exhibition “AS IF AS” at Pizdets will feature a series of new works. They are a part of an ongoing exploration of potential attitudes when facing the image.

www.sturlaheggdalsvik.com

- – -

EIRIK WILLYSON

Eirik Willyson framfører egenkomponerte punklåter a capella. Han sang det rett ut på Black Box Teater et par ganger i fjor og skal tilbake dit 10. desember, men først opptrer han hos oss.

Tekstene handler om kasinoøkonomi, hykleri og familiejul.

Willyson jobber med ymse kunstprosjekter. Han skrev manus til teaterforestillingen Til fyret som ble spilt på Black Box 27. september i år.

www.facebook.com/pages/A-ca…

www.youtube.com/watch?v=R7J…

- – -

ANTLER

Vårt popalibi.
Groover, synther og enkle melodier er hovedingrediensene i vår musikk. Vi er få, så vi holder det enkelt, og enkelheten er vårt hemmelige våpen. Klare, tydelige idéer er det vi bruker og vi eksperimenterer innenfor våre rammer. Tidligere har vi jobbet hovedsakelig med sanger og generering av låtmateriale. Nå koser vi oss med improvisasjon og blander det med låtmaterialet vi har.

Jan Martin Gismervik (trommer)
Natali Abrahamsen Garner (vokal)
Johan Lindvall (synth)

www.soundcloud.com/listentoantler

- – -

INGE BREISTEIN:

Et elektronisk-eksperimentelt utrykk. Estetikken i lydbildet henviser til elektroniske sjangre som hiphop, house, elektronika, Broken beats og Glitch. Musikken er utført ved bruk av komponerte låter med improviserte elementer og har et fokus på rytmiske mønstre som beveger seg mellom ujevn og jevn puls. Musikken består av livesampling, bearbeidet samplet materiale og bruk av gamle analoge synther og trommemaskiner.

Legg til ekstern kalender…