b0ka Releasekonsert (Support: Bendik Baksaas Band) på Dattera til Hagen

“Vi byr på en rytmisk helaften på Dattera denne lørdagen. Bergensbandet b0ka slipper sin lenge etterlengtede første “Sugar” EP og spiller konsert med kredibel support fra Bendik Baksaas Band. Etter konsertene blir det Moonlighting med Øyvind Morken, “the ultimate O-town dj”.

LØRDAG 14 DESEMBER :: CC 50,- :: LEG. 20 år :: DATTERA

Kl. 21:00

B0KA
b0ka leverer “Instant Tropicana” og gode vibber med sin dansbare klubbmusikk i konsertformat. De fem musikerne trakterar trommemaskiner, synth og vocoder, samt blås, gitar og trestemt vokal. Deres sjangersjonglerende liveshow med input av oppfinnsom improvisasjon er kjent for å lage gode minner på dansegulvet, så her er det oppmøteplikt for alle som er glade i ein fest.
www.facebook.com/b0karec

BENDIK BAKSAAS BAND
Bendik Baksaas, også omtalt som “Norwegian Beat Viking” av internasjonal presse, lager musikk i grenselandet mellom disco house, hip hop og jazz, med klare referanser til tradisjonell afrikansk musikk og dancehall. Sommeren 2012 ble han kåret til Ukas Urørt av NRK P3, som siden har ført til at flere av låtene hans har fått hyppig rotasjon på statskanalen. Debutalbumet 1991 ble utgitt i april i år, og vinylen fikk oppmerksomhet fra radiokanaler og musikkblogger over hele verden.
www.facebook.com/pages/Bend…

23:00

MOONLIGHTING m ØYVIND MORKEN
Omtalt av Prins Thomas som “The ultimate O-town DJ”. Øyvind Morken har med sin påståelige spillestil og varme kjærlighet til klubbmusikken gjort stor suksess de siste årene. Utgivelse på Full Pupp ble rost i klubbscenen og mannen er meget godt representert i bloggverdenen med mixtapes for kjent internasjonal nettpresse. Hans konsept Moonlighting er nå på 4de året og byr på den perfekte blanding av hardt og mykt, house og disco, new beat møter kosmiske nuggets, techno og biblioteks funk går hånd i hånd, hardtslående energi og grenseløs kjærlighet.
soundcloud.com/roof_fm/nr-6…

Legg til ekstern kalender…