UNGT!! Bergen Arkitektforening (BAF) presenterer JAJA arch. (DK/NO) og VTA. arch. (DK/NO)

Om JAJA Architects:
JAJA Architects ble etablert i 2008 med base i København. Kontoret ledes av Jakob Steen Christensen, Jan Yoshiyuki og Kathrin Gimmel, som til sammen utgjør et internasjonalt kollektiv fra henholdsvis Norge, Japan og Sveits.
Kontoret jobber på tvers av landegrenser og fikk deres første internasjonale anerkjennelse i 2008 i konkurransen om utvidelsen av Stockholms Hovedbibliotek. I etterkant har JAJA markert seg løpende ved flere nasjonale og internasjonale konkurranser. I Norge har JAJA gjort det særlig godt på åpne konkurranser med flere topplasseringer, herunder 1. plass på Ålesund Sørside og Åndalsnes sjøfront, 2. plass på Najonal Museet på Vestbanen og Rjukan Torg i Tinn Kommune m.fl.
For tiden er JAJA aktuell med utvidelse til større hotellkompleks i Sandnes, restaurering av et gammelt fyrtårn i Rubjerg Knude, større og mindre boligprosjekter i Rogaland, samt idrettshall i Harboøre.
Jakob Steen Christensen vil på presentasjonen gjennomgå kontorets oppstart tilbake i 2008 til hvor kontoret er i dag, men gjennomgang av viktige nøkkelprosjekter og erfaringer fra kontorets korte levetid.
Les mer om JAJA

Om VTA:
Valrygg og Trodahl Architects er et ungt arkitektkontor i København. Kontoret ble startet av de norske arkitektene Pål Arnulf Trodahl og Anita Valrygg i 2012. Begge to har studert de tre første årene på Bergen Arkitektskole, og har senere tatt sine diplomer på henholdsvis Kunstakademiets Arkitektskole i København og Sci-Arc i Los Angeles.
I løpet av de seneste årene har kontoret fått realisert et større boligprosjekt med 15 boliger på Lovund i Nord-Norge, og er nå aktivt i gang med å utvikle et sentrumsområde på Øya.
VTA arbeider med klienter i Danmark, Norge og USA, og har blant annet en villa under oppføring i Bjerkreim utenfor Stavanger.
Les mer om VTA

Legg til ekstern kalender…