HANDS UP BE COUNTED

[Bilde]

Vi starter det nye året med inspirasjon fra en ny generasjon kunstnere som velger sine egne veier. Mangfoldet i kulturlandskapet finnes, men er ikke synlig nok på scenene.

Hva kan vi gjøre med det?

Du som utøver kan gjøre deg sett og hørt, samt få praktiske innspill fra de som jobber i kulturfeltet.

Denne dagen er også for kulturinstitusjonene som ønsker å bli kjent med nye aktører og strømninger i det norske scenekunstfeltet.

Ta en kikk på det spennende programmet: Program

Meld deg på: Påmelding her

_Norske regissører må bli flinkere til å bruke skuespillere med minoritetsbakgrunn i vanlige roller. Og folk med innvandrerbakgrunn må begynne å utdanne seg til manusforfattere, regissører og skuespillere. Så lenge filmbransjen er dominert av mennesker med etnisk norsk bakgrunn blir historiene som de er.
_
Asta Busingye Lydersen, Afropolitt, Aschehoug, 2013

Bidragsytere:
Anne Aasheim, Mehdi Ashtiani, Ahmed Dadi, Odd Are Berkaak, Hanna Mjåvatn, Mia Habib, Thomas Talawa Prestø, Maria Ima Karlsen, Hannah Wozene Kvam, Shanti Brahmachari, Hauk Heyerdahl, Yrjan Svarva, Zeze Kolstad, Øystein Brager, Evelyn Rasmussen, Åshild Andrea Brekke, Nordic Black Xpress, Kunsthøgskolen i Oslo, Høgskolen i Nord Trøndelag, Akademi for scenekunst, Det Multinorske.

Ta også en kikk på facebooksiden til seminaret: Facebook

Twitter: @handsUpBCounted #handsupbecounted

Arrangert på initiativ fra Kulturrådet i samarbeid med Norsk Skuespillerforbund, Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenter.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…