Utenom Det Normale /// Filmvisning av 3 kortfilmer

[Bilde]

Utenom Det Normale

Vi inviterer deg herved til en gratis filmvisning på Cinemateket.

Filmer
Bakterier
Pappa og De Forlatte Små
Narrativity

Filmene på programmet er fra tidligere studenter fra Nordland Kunst- og Filmfagskole, og fra University of Falmouth i England. De tre unge filmskaperne presenterer et lite variert program med tre veldig forskjellige filmer, innenfor hver sin sjanger.

Bakterier – av Thomas Brun
En historie om Martin, som etter å ha blitt sendt til tvunget psykiatrisk behandling, blir sendt ut i samfunnet med en rekke oppgaver for å få kontakt med menneskene rundt seg igjen.

Pappa og De Forlatte Små – av Audun Bratlie
En kort dokumentarfilm om hans far, Eivind, en selvsikker mann i slutten av 50 årene som elsker sin gamle Volvo og enda mer de små kosedyrene som er faste passasjerer i bilen hans. De sitter og stirrer ut gjennom frontruta, på verden som fyker forbi. Bli med ham på en tur i bilen og lær hemmeligheten ved hans tilfredshet med livet og historien bak hans små venner.

Narrativity – av Daniel Bianchini Rodriguez
Dette er en eksperimentell film som utforsker et nervepirrende, mystisk og hypnotisk filmunivers. Det er opprinnelig et kunstprosjekt som ble vist på en avgangsutstillingen, men som egentlig var laget og ment for selve kinolerrete.

Legg til ekstern kalender…