Konsert: Annie Woodward + Samir Madad & Oscar Blesson

[Bilde]

Etter å ha reist litt rundt på eventyr ankom jeg Oslo på nyåret med tanken “Faen Oslo har egentlig mye å by på” (man må bare lete litt). Og det er faktisk sånn, i et mindre land, i en mindre hovedstad går det fint ann å sammarbeide tvers sjangere, jobbe med ulike musikere med ulik bakgrunn og allikevel stå på solo-bein. (gir det mening? kanskje ikke, jeg prater som regel uten kontekst men med gode intensjoner, som regel). Poenget er, nå skal vi kombinere litt av alt. Jeg har lyst til å kombinere folk og hip hop, to av musikkens poetiske sjangere.

Hvem som spiller når får du heller ikke vite. Kommer du bare for å se meg fordi vi bor sammen eller et eller annet piss (tulla, glad i dere) så glem det. Send meg en blomst i posten eller noe. (men på eget ansvar)
No stage time. Kom for musikken. Det starter kl 20.00. Det er gratis.
[Bilde]

Disse kommer:
Annie Woodward: merkelige folk-greier med noe annet rart, jeg vet ikke. Det blir et litt roligere sett, mer singer-songwriter style. Har skrevet en del i det siste. Jeg kjemper for positiviteten.
soundcloud.com/Anniewoodward

Og! to freshe hip hop kids som skal vise deg at hip hop i Oslo er ekte, aktuelt OG som amerikanerne desverre vil motbevise: at hip hop/rap er to av musikkens mest poetiske og kunstneriske sjangere.
Samir Madad:
https://soundcloud.com/samir-madad
Oscar Blesson:
https://soundcloud.com/oscarblesson

Legg til ekstern kalender…