Bonanza

Trivelig liten pub på Youngstorget.


Dette har skjedd på Bonanza…

Søndag 16. februar 2014

 • 19:30 Robert Moses and Malin Pettersen Duo Acoustic Concert at Bonanza, Bonanza

  Robert Moses and Malin Pettersen of Robert Moses and the Harmony Crusaders appearing at Bonanaza for a duo acoustic concert performance before going on a spring tour of Norway, playing songs from the band’s debut ‘Self-Developing Country’, which got 6/6 in Firdaposten and 5/6 in Dagbladet, and which was featured in a few top ten records for 2013.

Tirsdag 3. desember 2013

Tirsdag 9. april 2013

Tirsdag 6. november 2012

 • 20:00 Magne Neby Olsen, Bonanza

  Sanger/låtskriver Magne Neby Olsen inntar vesle Bonanza med både kassegitar, banjo, munnspill og to kompanjonger (Rudi Nikolaisen/bass og Aleksander Kostopoulus/perkusjon). En stilstudie i maksimal utnyttelse av plass etter bagasjeromprinsippet og jiggy hestepop for de små massene.

Tirsdag 10. april 2012

 • 20:00 Alexander Lindbäck aka Seven Doors Hostel @ Bonanza, Bonanza

  Alexander spiller gamle, nye og splitter nye Seven Doors Hotel-låter. Seven Doors Hotel går i studio i april/mai for å spille inn album nr 4, men før dette skal Alexander spille noen av de nye låtene på Oslos triveligste bule – Bonanza. Gamle melodier framspilles også. Gratis inngang og tidlig konsertstart (20.00) gjør at dette evenementet passer selv far!

Tirsdag 6. mars 2012

 • 08:00 Lefty & a tin can seller på Bonanza, Bonanza

  Description Lefty & a tincanseller (Quinn a.k.a Thomas Bergsten) er særs takknemlige for å få spille på Leftys høyst elskede Bonanza bar. Det blir et par bakgatepastoraler og ellers en del ruralelegier. www.myspace.com/leftyandthe…

Tirsdag 28. februar 2012

 • 20:00 Einar Stenseng på Bonanza, Bonanza

  Einar Stenseng spiller tirsdagengratiskonserten på Bonanza! Gled dere til nytt materialet og fin liten trio på den knøttescenen. Tidlig konsertstart kl 20.00

Tirsdag 11. oktober 2011

 • 20:00 Simen Tangen, Bonanza

  Simen og Silje ønsker høsten velkommen med åpne armer på Bonanza Tirsdag 11. Oktober. Om dette blir halvparten så bra som de siste gangene jeg har sett de, så blir det en uforglemmelig kveld. Fri entré og tidlig konsertstart.

Tirsdag 22. mars 2011

 • 19:00 Lefty and the tin can sellers spiller på Bonanza!, Bonanza

  Etter å sittet trofast bak baren i halvannet år spiller vi endelig på Oslos garantert mest sumpdrunkne bar. Det er her vi hører hjemme og vi kommer til å spille så det iskalde blodet bobler og den lunkne ølen fryser. Lefty and the tin can sellers på MySpace Lefty and the tin can sellers album vil selvsagt være til salgs denne lovprisete aftenen. Velkommen!

Tirsdag 15. februar 2011

 • 20:00 En intim aften med Michael Jones, Bonanza

  Michael Jones og den mystiske Berlin-baserte gitaristen Kris S.P. holder hoff med intimkonsert på et av deres absolutte favorittsteder – Bonanza! Inngang: Gratis, of course. Konsertstart: 20.00 Vel møtt!

Tirsdag 1. februar 2011

Søndag 16. januar 2011

 • 20:00 Seven Doors Hotel – plateslipplyttefest, Bonanza

  Vi presiserer at dette IKKE er en konsert, men en sammenkomst preget av hygge og generelt godt humør! 17. januar slipper SDH sin nye skive “The Overlook”. Kvelden før, på Bonanza, serveres det ostepop & popcorn mens man kan lytte til skiva – kun forstyrret av tullprat og voksenbrusdrikking. Nærmere 80% av bandet vil delta på denne sammenkomsten, og sammen med eksmedlemmer og familiemedlemmer vil nok denne kvelden minne mest om …“Du skal høre mye” fra Rorbua. Ta med en god venn og stikk …

Tirsdag 23. november 2010

 • 20:00 BONANZA! Mark Steiner & His Problems (solo) med gjestartister Celile & Einar Stenseng, Bonanza

  Mark Steiner er en velkjent figur i hovedstadens musikalske underverden, og han har vært der så lenge at de fleste antar mannen er norsk. Det er han ikke, New Yorkeren er en omreisende fant som henger rundt vannhullets skygger ved stengetid – uavhengig om det står New York, Oslo eller Paris på nærmeste veiskilt. En musikalsk hobo som suger til seg næring fra noenlunde samme atmosfære som i sin tid påvirket Lou Reed, Nick Cave, Stuart Staples – ja, hele denne kretsen av huløyde, svartkledde …

Tirsdag 5. oktober 2010

 • 20:00 Sergeant Petter goes So-lo Bonanza, Bonanza

  Sersjanten og gitaren tar turen til Oslo og herlige lille Bonanza for å spille sangene sine for de som måtte være interesserte. Oppe i hjørnet på Youngstorget. De selger øl.

Tirsdag 1. juni 2010

 • 20:00 Christer Knutsen på Bonanza, Bonanza

  Den strålende konsertserien “SO-LO BONANZA” på Youngstorgets minste pub har allerede hatt besøk av Vidar Vang, Sgt. Petter, Torgeir Waldemar og Einar Stenseng. På tirsdag er det min tur. Det begynner presis klokken 20.00 og er helt gratis.

Tirsdag 18. mai 2010

 • 20:00 Sgt. Petter bananas, Bonanza

  Lille Bonanza tar i mot lille Petter og den lille gitaren hans. Han skal synge og spille små sanger på en liten scene mens folk drikker store øl og har det sånn passe trivelig.

Tirsdag 11. mai 2010

 • 20:00 SO-LO BONANZA- Torgeir Waldemar, Bonanza

  Tirsdag 11 mai fortsetter vi konsertserien vår, “SO-LO BONANZA”. Denne gangen er det vår kjæreste og dyktigste stamgjest Torgeir Waldemar, som kommer og spiller for oss. Konsertstart er kl 20.00, så kom tidlig, for her blir det trangt om plassen. Ses på Bonanza!