Kontoret Oslo

Kontoret ligger i en gammel bygård i Islandsgate 7 på Vålerenga. De to rommene som tidligere ble brukt som hudlegekontor og venterom forvandles i januar og februar til nye formål. Hver fredag blir kontoret til en spisestue hvor Restaurant Müll inviterer til middag og hver søndag forvandler vi oss til Galleri Kontoret hvor vi presenterer en ny utstilling hver uke.

På fredager inviterer Restaurant Müll på middag. Vi tilbereder et utsøkt treretters vegetarmåltid laget av det beste fra oslos søppelkasser. Bærekraftige kulinariske opplevelsler av det noen kaller søppel. Vi har ti plasser rundt bordet hver uke og måltidet er gratis. Siden plassene er begrenset, må du sende en mail til [email protected] for å melde deg på hvis du vil komme på middag.

Søndag er utstillingsdag. Hver søndag åpner vi dørene for å vise kunst på veggene/gulvet/taket, presentere en performance eller avholde en litteraturlesning. Vi presenterer en ny utstilling hver søndag i de sju ukene vi har åpent. Utstilllinga er også åpen noen timer på onsdag ettermiddag.


Dette har skjedd på Kontoret Oslo…

Søndag 26. februar 2017

Fredag 24. februar 2017

  • 18:00 Siste Restaurant Müll: gratis middag og godt selskap, Kontoret Oslo

    Etter seks vellykkede og hyggelige fredagskvelder med gratisrestauranten Restaurant Müll inviterer vi til sller siste middag på Kontoret Oslo. Vi lager mat og du kan komme på besøk for å spise middag med oss og oppleve Kontoret Oslo før det blir borte. Middagen begynner kl 18 og alle er velkomne, så ta med en venn og kom innom. Ta gjerne med noe å drikke som vi kan dele på. Velkommen!

Onsdag 22. februar 2017

Søndag 19. februar 2017

Søndag 12. februar 2017

Onsdag 8. februar 2017

Søndag 15. januar 2017