SNASEN + supp: Bitek Industries + Dj Thomazini

Image and video hosting by TinyPic

I februar 2013 kom Failing Upwards EP av Snasen. Dette er smakebiter på musikken hans, før debutalbumet gis ut seinere i år. Robin Snasen Rengård har bakgrunn fra hardcore/punk-bandet Amulet, men lager i dag lyd som har blitt forsøkt karakterisert som eksperimentell instrumental hiphop.

XLR8R har beskrevet musikken til Snasen som: – …a deep, glacial number, dewed with deadened snaps and hollow percussive samples. A slowly moving bassline and some grim vocal cuts eventually overtake his production, plunging the track further into a heady and emotional place.

Om sitt eget arbeid, har han sagt: – Jeg slenger lydene i en haug og graver i de til det kommer frem noe som kan ligne på en låt. Jeg prøver å jobbe med kontraster og dynamikk. Stort mot smått, vått mot tørt, sakte mot fort. Jeg vil at lyder og rytmer skal jobbe med og mot hverandre, gjerne på samme tid.

I løpet av det siste året har han gjort remikser for bl.a The Deep (US), Dråpe, Tôg, Janka Nabay (SL), i tillegg til å spille inn sitt debutalbum som han gjorde ferdig i Observatoriet Studio med Kenneth Ishak (Heyerdahl, Beezewax), enda en EP og soundtrack til en dokumentarfilm om dronekrigføring. En opptatt mann med andre ord.

Men Snasen er ikke bare et studioprosjekt. Snasen har alltid imponert stort live, enten det har vært på mindre klubbscener som på LotLot og Ekkofestivalen, eller på større scener som under fjorårets Øyafestival. Og det er i disse settingene man virkelig forstår at han har tatt med seg energien fra punkedagene videre inn i sitt nye musikalske prosjekt.

Dørene åpner kl 21 og det koster 100 kr (kun dørsalg)
Dj Thomazini snurrer plater før, mellom og etter konsertene

Legg til ekstern kalender…