The Villa blir 7 år weekend: Audiofly-Uk + alle våre fantastiske faste djs

[Bilde]

Tiden flyr når man har det kjekt, og for et utrolig fett år vi har hatt siden forrige jubileum. Høydepunktene har kommet på rekke og rad. I høst fikk vi to legendariske live-sett av argentinske Guti og tyske Stimming. Spesialt på Stimming følte vi buzzen flere uker i forkant, og for en kveld det ble. Faktisk så bra at han skrev en hjertevarmende rapport på facebookveggen sin neste dag. Spoler vi litt frem fikk vi besøk av spanske Uner som heller ikke skuffa. Kø rundt hjørnet vitnet om at oslocrowden likte Uner. Trodde vi at det var toppen så kom tyske Kollektiv Turmstrasse i mars. Vi visste de var poppis, men at det skulle være kø før vi åpnet tok oss alle litt på senga. Selv om vi kaller dette høydepunktene, så er selve høydepunktet at vi har en klubb som trekker folk uke etter uke. og det hadde aldri være mulig uten et så takknemlig publikum, bunnsolide residentdjs og ikke minst et fantastisk team både i døren, baren , garderoben, på rydden & bak lyspulten. We love u all.

På fredagen har vi booket inn Audiofly ifra England plus No Dial Tone i hovedrommet, mens inne i Sweat Shop finner du Charlotte Thorstvedt, Daniel Vaz, Alex & Celius.
På lørdagen regjerer g-ha, Diskjokke, Nils Noa-live & Kamelkollektivet i hovedrommet, mens det blir bass for alle penga med Dj Subway, Mira Mark, Schizo Pinguino og Get Matsui.

Vi ser frem til å ferie oss selv sammen med alle dere som bidrar til å gjøre Villa til et så spesielt sted å være

www.thevilla.no ID:23 CC:130 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…