The Villa

club for dancing: new electronic music, rock and experimental concerts.

mailing list: mail@thevilla.no


Dette skjer på The Villa…

Fredag 25. april

 • 23:00 James Zabiela-Uk, The Villa

  Legenden James Zabiela vender tilbake til The Villa! Sist vi hadde besøk av denne unge britiske herremannen reiste folk land og strand for å få det med seg og det er ingen grunn til å forvente mindre trøkk denne runden.

Onsdag 30. april

Dette har skjedd på The Villa…

Lørdag 12. april

Fredag 11. april

Lørdag 5. april

 • 23:00 Finnebassen (all night long) Sweat Shop: Unauthorized Records, The Villa

  Endelig har vi godgutten tilbake i kjelleren vår. Han har etter eget ønske fått hele kvelden til rådighet. Flere av hans produksjoner er nesten som moderne klassikere å regne og igjennom masse gigs i utlandet de siste årene har han virkelig blitt en førsteklasses DJ. Finn gjør noen få utvalgte gigs med oss i året, og dette er et av de. Not to be missed.

Fredag 4. april

Lørdag 29. mars

 • 23:00 Dj Ost & g-Ha // Sweat Shop: Purple & Ida Dillan, The Villa

  To ringrever regjerer sjappa nå på lørdag. G-ha er intet mindre enn en levende legende, en bauta og grand old man i osloscenen. Men fortsatt like gjeldende. Dj Ost aka Tore Jazztobakk var tidligere booker på Villa, mens han nå leverer varene som vokalist i superduoen Ost&Kjex.

Fredag 28. mars

Fredag 21. mars

Lørdag 15. mars

Fredag 14. mars

Lørdag 8. mars

 • 23:00 Diskjokke & Ollis // de la Penha, The Villa

  Vår kjære Diskjokke returnerer til den mørke kjeller. Vi er stolte over å ha en så flink kar som han på en regelmessis basis. En konge remixer, låtskriver og nå også levert et filmscore.

Fredag 7. mars

Lørdag 1. mars

Fredag 28. februar

 • 23:00 Inkfish recordings Labelnight, The Villa

  Labelsjef Johan Inkfish inviterer til labelnight party på The Villa! I hans egne ord, “Den här kvällen kan det förväntas banging beats och pumpande techno.”

Lørdag 22. februar

Fredag 21. februar

 • 23:00 Kamelkollektivet på The Villa, The Villa

  Efter två gånger med besök från utlandet av The Glitz, Marquez ILL och nu sist Schlepp Geist startar det nya “villa kamel å trähäst året” med klassisk gammal fyra timmars puckel-mot-puckel session.

Lørdag 15. februar

Fredag 14. februar

Lørdag 8. februar

Fredag 7. februar