Kylesa (US) + Lazer/Wulf (US) + Jagged Vision

[Bilde]

Etter at de solgte ut John DEE sist gang de besøkte Oslo, er Kylesa nå tilbake. Gjengen fra Savannah, Georgia er kjent for å blande sjangere, og er av den grunn vanskelige å sette i bås. Det eneste alle er enige om er at det låter sykt catchy og rått! Sjangere som stoner, psykedelia, doom og hardcore er til stede – og de klarer å gjøre det til sin helt egne unike miks.

De albumdebuterte allerede i 2002, og har en kruttsterk diskografi. De er aktuelle med sitt sjette studioalbum, ”Ultraviolet”, som ble sluppet tidligere i år til fantastiske anmeldelser verden over. Som David Peisner i Spin Magazine sier det: “Dark psych-metal titans, practicing an aggressive sound, but with a hazy, stoner vibe that suggests a strange amalgamation of Black Sabbath, Black Flag, and early Pink Floyd”. Dette kan du ikke gå glipp av!

kylesa.com
facebook.com/KYLESAmusic

Lazer/Wulf (US)
Lazer/Wulf er en instrumental-metalltrio, som noen ganger inkluderer vokal. Nei, vent, vi prøver igjen: Det er et funkband med thrashrøtter. Eller, en jazztrio med sludge-issues.

De er kanskje ikke det enkleste i verden å beskrive, men det gjør dem bare enklere å elske – bare spør bandets rabiat dedikerte fanskare. Lazer/Wulf ignorerer sjangerkonvensjoner til fordel for en overbevisende opptreden og ektefølt låtskriving. Det er thrash, det er matterock, det er fusion og crust punk og doom og funk i 7/8, men sømmene er ikke bare usynlige; de er der ikke.

lazerwulf.com
facebook.com/lazerwulves

Jagged Vision
Fra vestkysten av Norge kommer Jagged Vision. De omfavner råheten av 90-tallets hardcore og metalcore, og kombinerer den med seige stoner-riff. Siden starten i 2010 har det vært stø kurs og ingen grenser, Jagged Vision er et produkt av rå følelser, og dette er hva de prøver å formidle gjennom sine sanger.

De har har tidligere delt scene med band som Kvelertak, Purified in Blood og Orange Goblin, turnert med KYLESA og blitt nevnt som “et band å se opp for” av Metal Hammer Norge, og “ukas urørt” av NRK P3. Debutskiva “Harvest Earth” er nå ute på Retro Futurist Records.

facebook.com/jaggedvision

Konserten er flyttet fra Vulkan Arena. Billetter kjøpt til Vulkan er gyldige på Parkteatret.

Legg til ekstern kalender…