Parkteatret

[Bilde]

“One of the oldest cinemas in Europe (dating back to 1907), Parkteatret is now a 500-capacity music venue with an excellent reputation for Norwegian and international acts. The former projection room is now a tiny recording studio but much of the original decor remains. On Sundays it downsizes to a small stage and showcases local talent.” (The Guardian, UK)

Parkteatret Scene har de siste årene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, kan alle se godt i vårt lokale. Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbyr vi et variert program med filmarrangementer, debatter og klubbkvelder.


[Bilde]

Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.

Parkteatret Bar er stolte av at vi tidlig fokuserte på kvalitetsbevisst håndverksøl fra inn- og utland. Vi rullerer jevnlig på mikroølutvalget, og tilbyr spesielle øltyper fra fortrinnsvis norske produsenter på tapp. I tillegg serverer vi (tempererte!) viner fra de beste produsentene, samt klassiske cocktails og et møysommelig utvalg av brennevin. På dagtid serveres kaffe, hjemmelagde leskedrikker og økologisk surdeigsbakst fra Handwerk.


Dette har skjedd på Parkteatret…

Tirsdag 2. april

 • 19:00 eee gee, Parkteatret

  Delikat og elegant popmusikk fra Danmark. Nei, vent – ikke gå!

Lørdag 24. februar

 • 19:00 Golden Core + spes.gjest Nagirčalmmiid, Parkteatret

  Det blir fest når doommetal-duoen Golden Core feirer sitt 10-årsjubileum på Parkteatret! Jubileet feires med høy ampføring, norrøn mystikk og fremføring av den blodferske albumutgivelsen «Kosmos Brenner». Nagirčalmmiid spiller doom-metal, på deres eget vis. Her går det i tunge og seige riff, blast beats, melankolske akkorder med et post-hardcore dryss, punkens fart og smakfull joik, toppet med støy.

Søndag 4. februar

Lørdag 9. desember 2023

Fredag 1. desember 2023

Lørdag 28. oktober 2023

Onsdag 4. oktober 2023

Torsdag 18. mai 2023

Lørdag 15. april 2023

 • 20:00 Tim Hecker + Johanna Orleanna, Parkteatret

  Across his 15-year career he has moved through shades of reflective electronic noise, experiential sound design, and modern composition with a deft and distinguished touch.

Lørdag 1. oktober 2022

Fredag 30. september 2022

Torsdag 2. juni 2022

 • 19:00 Avlyst TR/ST, Parkteatret

  Mørk og dansbar kanadisk gotisk synthpop med Robert Alfons på turné med albumene «The Destroyer — 1» og «The Destroyer — 2» fra 2019.

Lørdag 7. mai 2022

 • 21:00 Cunninlynguists, Parkteatret

  en amerikanske sørstatstrioen CunninLynguists ruver i toppen av stjernehimmelen i hip hop-sjangerens undergrunnsmiljø. Det unike med disse gutta er at de har opparbeidet seg en internasjonal fanskare uten drahjelp fra store plateselskaper. Dette er musikken hvis utleverende og hjerteskjærende tekster, samt sjelfulle gjennomførelse gjør at den finner sitt publikum for egen maskin.

Tirsdag 22. mars 2022

 • 19:00 L’Impératrice, Parkteatret

  Franske L’Impératrice selger ut konsertsteder verden over, og lager drømmende 70-tallsdisco kombinert med deres egne moderne tvist. De er nå ute med andrealbumet «Anomalie bleue». Bandet imponerte med deres virtuelle show tidligere i år, og om konserten sa NME; «L’Impératrice promise to be dance-pop pioneers, bringing dance and disco into the 21st Century. Their show was a masterclass in doing a virtual show with thoughtfulness, artistry and fun: it was another game changer for showing just what …

Onsdag 1. desember 2021

 • 19:00 CLOROFORM, Parkteatret

  I over 20 år har Cloroform vært et overflødighetshorn av progressiv, kontroversiell og utfordrende musikk som ikke lar seg fange av sjangerterminologien. Med røtter i jazz og med et ønske om å eksperimentere utover i et elektronisk rockelandskap, låter Cloroform som ingen andre band. Kontrabass, trommer og clavinet med full turbo og et skyhøyt energinivå.

Onsdag 9. juni 2021

Onsdag 5. august 2020

 • 19:00 Swans (US), Parkteatret

  Det er åtte år siden legendariske Swans ga ut studioalbumet «The Seer» og besøkte Parkteatret sist. 5. august blir det igjen intimkonsert med undergrunnsrockerne fra New York her på huset.

Fredag 17. januar 2020

Fredag 6. desember 2019

Tirsdag 27. august 2019