Parkteatret

“One of the oldest cinemas in Europe (dating back to 1907), Parkteatret is now a 500-capacity music venue with an excellent reputation for Norwegian and international acts. The former projection room is now a tiny recording studio but much of the original decor remains. On Sundays it downsizes to a small stage and showcases local talent.” (The Guardian, UK)

Parkteatret Scene har de siste årene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, kan alle se godt i vårt lokale. Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbyr vi et variert program med filmarrangementer, debatter og klubbkvelder.


Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.

Parkteatret Bar er stolte av at vi tidlig fokuserte på kvalitetsbevisst håndverksøl fra inn- og utland. Vi rullerer jevnlig på mikroølutvalget, og tilbyr spesielle øltyper fra fortrinnsvis norske produsenter på tapp. I tillegg serverer vi (tempererte!) viner fra de beste produsentene, samt klassiske cocktails og et møysommelig utvalg av brennevin. På dagtid serveres kaffe, hjemmelagde leskedrikker og økologisk surdeigsbakst fra Handwerk.


Bilder kategorisert som parkteatretDette har skjedd på Parkteatret…

Tirsdag 19. desember 2017

 • 19:00 Sólstafir (IS) + Myrkur (DK), Parkteatret

  Islands stolthet Sólstafir kommer til Oslo og Parkteatret 19. desember! Bandet har lagt verden for sine føtter med sin unike blanding av klassisk rock, avantgarde og stemninger som maler et unikt bilde av sagaøya.

Lørdag 16. desember 2017

Fredag 15. desember 2017

Onsdag 22. november 2017

 • 19:30 Blått Lerret november: Den 12. mann, Røverdatter og Now it`s Dark, Parkteatret

  På november-utgaven av Blått lerret møter vi blant annet Thomas Gullestad som spiller Jan Baalsrud i det store krigsdramaet Den 12. mann. Regissør Sofia Haugan kommer for å prate om dokumentarfilmen Røverdatter og Stavanger-regissør Arild Østin Ommundsen presenterer sitt nyeste prosjekt Now it’s Dark.

Onsdag 18. oktober 2017

Onsdag 13. september 2017

 • 19:30 Blått Lerret: Thelma, Askeladden og Grenseland, Parkteatret

  Sesongens første Blått Lerret på Parkteatret tar for seg to av høstens norske filmer som det knytter seg mest forventninger til; Oscar-kandidaten Thelma og Askeladden – I Dovregubbens hall. I tillegg presenteres en serie som er TV2s storsatsing i høst; Grenseland

Tirsdag 12. september 2017

Onsdag 3. mai 2017

 • 20:00 Blått Lerret på Parkteatret, Parkteatret

  I mai-utgaven av Blått Lerret går vi i dybden på to kommende serier: Monster og ZombieLars. Blant serieskaperne møter vi Anne Sewitsky og Thomas Seeberg Torjussen. I tillegg kommer den hyperproduktive regissøren og produsenten Henrik M. Dahlsbakken og presenterer sin nye film Rett vest.

Onsdag 22. mars 2017

 • 20:00 Blått Lerret på Parkteatret, Parkteatret

  Mars-versjonen av Blått Lerret byr på den nyskapende spillefilmen DRIB, laget av spillefilmdebutanten Kristoffer Borgli. I tillegg får vi innsikt i Ole Giævers Berlin-aktuelle spillefilm Fra Balkongen og Anniken Hoels Eurodok-aktuelle dokumentarfilm Dødsårsak: ukjent

Søndag 26. februar 2017

 • 19:00 Lambchop (US), Parkteatret

  Kurt Wagner og hans Lambchop kommer tilbake til Oslo med sin deilige alt-country! 4. november slipper de sin 12. albumutgivelse «For Love Often Turns Us Still» – «FLOTUS» – og 26. februar spiller de på Parkteatret.

Onsdag 1. februar 2017

 • 19:30 Blått Lerret på Parkteatret, Parkteatret

  Årets første Blått Lerret – onsdag 1. februar – byr på det festivalaktuelle dramaet Hjertestart med Kristoffer Joner i hovedrollen, den prisbelønte dokumentaren Nowhere to Hide og dramaserien Best før, med Linn Skåber i hovedrollen.

Torsdag 1. desember 2016

Tirsdag 29. november 2016

Torsdag 17. november 2016

 • 20:00 Autechre (UK), Parkteatret

  Seks år etter sitt forrige oslobesøk kommer endelig de britiske elektronikapionerene i Autechre tilbake. Det nye albumet «elseq 1–5» er ute nå. Den britiske elektronikaduoen Autechre består av Rob Brown og Sean Booth, og er signert til et av verdens mest kredible selskap i sjangeren, Warp Records. Nylig ga de ut sitt 12. album «elseq 1–5», som kom som en overraskelse for mange fans. Den femdelte, over fire timer lange utgivelsen er duoens første heldigitale studioalbum. IDM-pionerene har en …

Onsdag 16. november 2016

 • 19:30 Blått Lerret onsdag 16.11, Parkteatret

  På Blått Lerret på Parkteatret, onsdag 16. november gleder vi oss til å presentere dramaserien Valkyrien, animasjonsfilmen Dyrene i Hakkebakkeskogen og dokumentarfilmen Sealers – One Last Hunt. Publikum kan se frem til både virtuelle, musikalske og ekte smaksprøver denne kvelden.Få et innblikk i filmene og seriene – før alle andre.

Mandag 14. november 2016

 • 19:00 Øya Open pres. Sampha (UK) + Supp: Kelsey Lu (US), Parkteatret

  Britiske Sampha Sisay havnet på radaren allerede i 2011, da han sang duett med Jessie Ware på låten «Valentine» og bidro med sterk vokal på SBTRKTs debutalbum. Da sistnevnte spilte på Øyafestivalen året etter, var Sampha med som vokalist og intstrumentalist. Siden har han gjort seg bemerket gjennom samarbeid med blant andre Drake, FKA Twigs, Kanye West og helt nylig Frank Ocean, både som gjestevokalist og produsent.

Lørdag 12. november 2016

 • 21:00 Kaja Gunnufsen – slippkonsert, Parkteatret

  Kaja Gunnufsen har de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskriverne. Godt hjulpet av en velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli. I høst kommer album nummer to, og 12. november blir det konserter for publikum både over og under 18 år på Parkteatret i Oslo!

 • 18:00 Kaja Gunnufsen – Yngling (fri alder), Parkteatret

  Kaja Gunnufsen har de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskriverne. Godt hjulpet av en velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli. I høst kommer album nummer to, og 12. november blir det konserter for publikum både over og under 18 år på Parkteatret i Oslo!

Torsdag 10. november 2016

Onsdag 9. november 2016

 • 20:00 Egil Olsen + Supp: Amir Asgharnejad (stand up), Parkteatret

  I fjor slapp Egil Olsen albumet «ooo what happened» til strålende kritikker. «Hinsides vakre låter» skrev Dagbladet, «en av landets aller beste låtskrivere» skrev Audun Vinger i Dagens Næringsliv. I sammenheng med albumet har han turnert mye i både Norge, Japan, Kina og USA med sitt usedvanlig underholdende liveshow. De såre, nære og naivt ærlige sangene balanseres med uforutsigbar humor, sjarm og komisk timing på scenen.