Parkteatret

“One of the oldest cinemas in Europe (dating back to 1907), Parkteatret is now a 500-capacity music venue with an excellent reputation for Norwegian and international acts. The former projection room is now a tiny recording studio but much of the original decor remains. On Sundays it downsizes to a small stage and showcases local talent.” (The Guardian, UK)

Parkteatret Scene har de siste årene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, kan alle se godt i vårt lokale. Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbyr vi et variert program med filmarrangementer, debatter og klubbkvelder.


Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.

Parkteatret Bar er stolte av at vi tidlig fokuserte på kvalitetsbevisst håndverksøl fra inn- og utland. Vi rullerer jevnlig på mikroølutvalget, og tilbyr spesielle øltyper fra fortrinnsvis norske produsenter på tapp. I tillegg serverer vi (tempererte!) viner fra de beste produsentene, samt klassiske cocktails og et møysommelig utvalg av brennevin. På dagtid serveres kaffe, hjemmelagde leskedrikker og økologisk surdeigsbakst fra Handwerk.


Bilder kategorisert som parkteatretDette skjer på Parkteatret…

Onsdag 1. desember

 • 19:00 CLOROFORM, Parkteatret

  I over 20 år har Cloroform vært et overflødighetshorn av progressiv, kontroversiell og utfordrende musikk som ikke lar seg fange av sjangerterminologien. Med røtter i jazz og med et ønske om å eksperimentere utover i et elektronisk rockelandskap, låter Cloroform som ingen andre band. Kontrabass, trommer og clavinet med full turbo og et skyhøyt energinivå.

Torsdag 31. mars 2022

Torsdag 2. juni 2022

 • 19:00 TR/ST, Parkteatret

  Mørk og dansbar kanadisk gotisk synthpop med Robert Alfons på turné med albumene «The Destroyer — 1» og «The Destroyer — 2» fra 2019.

Dette har skjedd på Parkteatret…

Onsdag 9. juni

Onsdag 5. august 2020

 • 19:00 Swans (US), Parkteatret

  Det er åtte år siden legendariske Swans ga ut studioalbumet «The Seer» og besøkte Parkteatret sist. 5. august blir det igjen intimkonsert med undergrunnsrockerne fra New York her på huset.

Fredag 17. januar 2020

Fredag 6. desember 2019

Tirsdag 27. august 2019

Mandag 27. mai 2019

Onsdag 10. april 2019

 • 19:00 Sharon Van Etten, Parkteatret

  Sharon Van Etten kommer til Parkteatret! Sist hun var i Oslo, var da hun spilte på Øyafestivalen i 2014.

Lørdag 16. mars 2019

 • 19:00 Perturbator (FR), Parkteatret

  Synthwave, darksynth, neon metal, cyber-organisk krautrock, industriell metal, retro future. Adjektivene er mange der Perturbators musikk omtales.

Onsdag 13. februar 2019

 • 19:00 Low, Parkteatret

  Slowcore-veteraner som ga ut det oppsiktsvekkende albumet «Double Negative» i september 2018, og som er høyt opp på de fleste lister over årets album.

Lørdag 15. desember 2018

Lørdag 3. november 2018

 • 19:00 Enslaved + Vreid + Gaahls WYRD, Parkteatret

  I november legger Beyond the Gates-festivalen, som normalt sett har tilhold i Bergen, ut på veien. «Army of the North Star Tour 2018» blir den heftigste metal-pakken som har rullet langs norske og svenske landeveier på lange tider. Turneen toppes av de norske metal-nybrottsarbeiderne, Enslaved. I tillegg får det Spellemann-vinnende bandet godt selskap av Vreid, Gaahls WYRD og Whoredom Rife.

Onsdag 12. september 2018

 • 19:30 GRØNNSKJERM, Parkteatret

  Grønnskjerm er et kortfilmarrangement for norske filmskapere mellom 17-35 år.

  Vi viser kortfilmer etterfulgt av en paneldebatt bestående av fagfolk fra filmbransjen.

  Visningen er GRATIS

Onsdag 6. juni 2018

 • 19:00 Josh T. Pearson (US), Parkteatret

  Josh T. Pearson kommer i april med et helt nytt album, og stikker i den forbindelse innom Parkteatret for et etterlengtet liveshow.

Søndag 4. mars 2018

 • 19:00 Gary Numan (UK), Parkteatret

  «Kongen av synthpop» kommer til Parkteatret! 4. mars 2018 kommer pioneren Gary Numan til Norge med sitt helt nye album «Savage (Songs From A Broken World)», samt superlåtene «Are ‘Friends’ Electric?» og «Cars» fra hans nesten fire tiår med suksess.

Onsdag 7. februar 2018

 • 19:30 Blått Lerret februar: Heimebane, Norske byggeklosser, Hatets vugge, Parkteatret

  I februarutgaven av Blått Lerret møter vi skaperne av den Berlinale-aktuelle serien Heimebane som handler om den første kvinnelige treneren på elitenivå for herrer, komedien Norske byggeklosser med blant andre Atle Antonsen i elleve roller og dokumentarfilmen Hatets vugge om det greske høyreradikale partiet Gyllent Daggry.

Tirsdag 19. desember 2017

 • 19:00 Sólstafir (IS) + Myrkur (DK), Parkteatret

  Islands stolthet Sólstafir kommer til Oslo og Parkteatret 19. desember! Bandet har lagt verden for sine føtter med sin unike blanding av klassisk rock, avantgarde og stemninger som maler et unikt bilde av sagaøya.

Lørdag 16. desember 2017

Fredag 15. desember 2017

Onsdag 22. november 2017

 • 19:30 Blått Lerret november: Den 12. mann, Røverdatter og Now it`s Dark, Parkteatret

  På november-utgaven av Blått lerret møter vi blant annet Thomas Gullestad som spiller Jan Baalsrud i det store krigsdramaet Den 12. mann. Regissør Sofia Haugan kommer for å prate om dokumentarfilmen Røverdatter og Stavanger-regissør Arild Østin Ommundsen presenterer sitt nyeste prosjekt Now it’s Dark.

Onsdag 18. oktober 2017