SOMMERKONSERTEN PÅ BIDROBON m. LuhrLønningJulieStringDeptMurakamiBarrikmoRoligheten

[Bilde]
S O M M E R K O N S E R T E N :
Eivind Lønning trp solo
Fredrik Luhr Dietrichson bass solo
Julie & The New Favorites / Open String Department:
…Magnus Wiik div. strengeinstrumenter
…Espen Bjarnar gitar
…Aksel Jensen bass
…Julie Moe Sandø vokal
BAROMU:
…Yumi Murakami fløyte,
…Morten Barrikmo klarinett,
…Andre Roligheten sax

Velkommen til sesongavslutningskonsertfest i Biermannsgården på torsdag 12/6 kl 19 – porten åpner kl 18.40 og snacks og slikt nytes i hagen før start + i pauser utover kvelden. Bill kr. 50 – husk småpenger.

Fredrik spiller i Moskus, PGA, Wolfram Skadedyr m.m. og er del av en en bølge med dyktige unge norske improvisasjonsmusikere. Denne gangen kommer han alene med kontrabassen.

Open String Department / Julie & The New Favorites :
Litt som når supermann tar av seg kappa og blir til Clark Kent, blir Julie & The New Favorites til Open String Department. Hvem av disse som er Supermann kan du kanskje finne ut på Biermannsgården, når de to banda gjør en mash-up av hverandres repertoar. Det er duket for en avantgrassistisk minikonsert, hvor åpne improvisatoriske strekk møter upbeat og fengende bluegrasslåter!

Eivind er en av de mest betydningsfulle og aktive unge musikerne på den norske improvisasjons-scenen og spiller i band som Streifenjunko, Christian Wallumrød Ensemble, Motif, Koboku Senju, og Trondheim Jazz Orchestra. Nå solo på bidrobon!

Fløytist Yumi har tidligere samarbeidet med trioen Barolo i prosjekter som utforsker grenselandet mellom komposisjon og improvisasjon. Nå skrives et nytt kapittel med Morten, André og Yumi som byr på både solo-komposisjoner som Malin Bång – Alphawaves for altfløyte, improvisasjon og grafiske partiturer av Christian Wolf.

Konsert nr. 217 i serien bidrobon.no arrangert av drivhuset.org med støtte fra Norsk Kulturråd, Bydel Sagene og musikkutstyrsordningen.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…