SEID

[Bilde]

Seid hyller seg selv – bli med!
20 år – og vel så det – i den kosmiske rockens tjeneste fortjener en solid runde feiring.

Bandet som i sitt første intervju tidlig på nittitallet mottok den ærefylte beskrivelsen ”Seid – Guds lille spøk?” har siden den gang harvet seg gjennom hele katalogen av obligatoriske oppdrag, spennende utforskning og en passende dose klisne klisjeer: Plateutgivelser, regelmessige personellutskiftninger (med og uten tårer), turneer i inn- og utland, kaos, kos og nye, brutte og evige vennskap. Full pakke og bar bakke. Fikse turnevogna med gaffa? Check. Spise tørka champignon og tro at det er pykedelisk sopp, sittende i tyske eiketrær? Check. Blø i bøtter på Reperbahn? Check. Smugling og uforvarende ildspåsettelser? Check. Det klassiske ”miste sexleketøy fra oppvarmingsband i munnen på vokalist”-uhellet? Check. Legge ned bandet for deretter å gjenoppstå ”sterkere enn noen gang”? Check.

Årets utgave av Seid stiller med jubel- og fliregaranti. Det er ikke kødd. Seid er alt du vil og mer.

Rock, fuzz, forvirring. Mellotron, psynthesizere, hard psych og drømmer om romskipflukt. Nå og da drister bandet seg ut i de ytterste lag av sfæren, der sorte hull og stjernestøv som regel skremmer dem tilbake til fire flate og trygg mark.

Aldri trendy, alltid kult. Dobbel-LPen Magic Handshake som kom i 2012 er langt fra ferdigspilt live, i tillegg kommer en blanding av gledelig gammalt skrot og nye toner.

Lytt til Seid her: www.reverbnation.com/Seid#
Besøk Seid på Facebook

Legg til ekstern kalender…