Mir

Mir er den hyggelige caféen og scenen til Grünerløkka Lufthavn, en ikke-kommersiell kulturstiftelse som har holdt til i den gamle skolebygningen i Toftesgate 69 siden 1994. Nå er vi midlertidig relokert i Markveien 61 på grunn av at huset blir reparert! Vi er veldig glade og takknemlige for det, mens vi koser oss i det gamle sykehjemmet i Markveien.
Når det ikke er konsert, kan du slappe av i et av flysetene med en tegneserie fra hylla, slå av en prat, eller ta en runde foosball i foajéen.

Når det er konsert og DJ kan du danse til musikken hvis det er innen kovidreglene! (eller bare nikke litt fram og tilbake!)


Bilder kategorisert som mirDette har skjedd på Mir…

Torsdag 7. september

Tirsdag 27. juni

Onsdag 14. juni

Onsdag 31. mai

Tirsdag 30. mai

Tirsdag 16. mai

 • 20:00 now (UK) + Masselys + DJ Alli Meir, Mir

  2023! celebrates 25 years of now, and this gig is also the launch for the new album Functionality Is Convenient (released 1/5/23 on Beauty & Disgust as download & CD).

Lørdag 13. mai

 • 19:50 MODULERT GRAND PRIX VOL 7, Mir

  Dette vakre konseptet får sin renessanse! Live remiksing og modulering med Grand Prix på prosjektor! Kom tidsnok! Vi begynner når MGP Begynner!

Torsdag 11. mai

 • 20:00 F/eks: Ulla / Phantom Chips / Zoe Efstathiou, Mir

  ‿︵‿︵‿︵ Touch-based, wearable synthesizers; glitchy-but-human ambient; beautifully rich prepared piano recordings — triple F/eks-adventure with Phantom Chips, Ulla and Zoe Efstathiou! ‿︵‿︵‿︵

Søndag 30. april

 • 20:00 Den flyvende scene, Mir

  Gratis, splitter nytt show på Mir med klovning, musikk, standup og mye mer. Kom!!

Torsdag 29. desember 2022

 • 19:00 Romjulskonsert // Ohnesorg, Mir

  Etter flere års opphold gleder blir det endelig romjulskonsert med Ohnesorg på MIR! Bandet spiller gamle og nye sanger, kanskje en julesang eller to og i tillegg får de forsterkninger fra Akerselva kvinnekor og bratsj-spiller Håkon Brunborg.

Mandag 26. september 2022

Lørdag 20. august 2022

 • 20:00 Ping på Café Mir, Mir

  Første konsert med Ping på fire år. I mellomtiden har de sluppet The ZigZag Manouevre som allerede har rukket å bli feilstavet av bandet selv på flere måter enn selv de mest pessimistiske forventet.

Torsdag 18. august 2022

Onsdag 22. juni 2022

Torsdag 21. april 2022

 • 19:30 F/eks: Sommer & Strings & Timpani / ŌTONN, Mir

  Sommer & Strings & Timpani Tromme- og gitarduoen Strings & Timpani bruker improvisasjon og preparerte instrumenter som sine hovedverktøy for å utforske nye ideer i det klassiske duoformatet, med rytmisk musikk som flyter mellom verdensmusikk, jazz og lo-fi pop. Duoen består av trommeslager Øyvind Hegg-Lunde som bl.a. spiller i trioen Building Instrument, José Gonzales sitt indiepopband Junip og psych-rock-bandet Electric Eye, og gitarist Stephan Meidell som spiller i Cakewalk og …

Onsdag 9. mars 2022

 • 19:30 F/eks: Ale Hop, Andrea Parkins + JD Zazie, Mir

  F/eks is back, and we’re proud to present a night with three ground-breaking, experimental artists who are well known in the Berlin scene: Ale Hop, Andrea Parkins and JD Zazie. Parkins and JD Zazie will perform as a duo. We are so thrilled to have them in town!

Tirsdag 23. november 2021

 • 20:00 Skaset/Oxem/Fariello på Mir, Mir

  Skaset/Fariello/Oxem er en nystartet trio som spiller en kollasj av stilarter inspirert av både lagvis samtidsmusikk, improvisert musikk, blues og soul.

Torsdag 9. september 2021

 • 19:00 F/eks: Jessica Sligter / ILKAMA, Mir

  (★^O^★) Vi er superglade for å få Jessica Sligter på besøk fra Berlin , og endelig etter det som føles som en evighet av utsettelser og lockdowns får vi høre vidunderlige ILKAMA. Kom og gled dere over fabelaktig eksperimenterende popmusikk på Mir! ◕‿◕

Fredag 21. mai 2021

Fredag 19. mars 2021

 • 20:00 F/eks: Center of the Universe release-video-party!, Mir

  Som en reddende engel for alle dere som lengter etter å danse, har det lengendariske one-man-bandet Center of the Universe teamet seg opp med oss i F/eks for å feire utgivelsen av Interabangerz! Fredag klokka 20 er det premiere på den live-innspilte releasekonserten, som vil bringe glede, grooves og god stemning inn i ditt hjem. Helt gratis, og helt legendarisk! ༼♥ل͜♥༽
  Lenke til konserten: youtu.be/2HmqdwRjd-c