PrøveRommet på Østre

PrøveRommet i to etasjer på Østre!

Utstilling i Lydgalleriet:
ERIK BROMÖ // SUSANNE QUIST // MARI KOLBEINSON // ELI MARIA LUNDGAARD // mrfoxdarling_ // KAJSA HÅKANSSON BOLVE

Secne:
TERMODRESS FEAT. SLIM KERK // VÄRT ATT VETA OM HERR K. // ATILLA

JAN HAKIM

////////////////////

mer om programmet (oppdateres):

ERIK BROMÖ

tar sin bachelor i fri konst på Konsthögskolan i Bergen våren 2015. Han intresserar sig för de motsägelser som kan uppstå när vi ska definiera våra identiteter och roller. Utgångspunkten är oftast det självbiografiska och han använder olika medium såsom måleri, teckning, video, animation och ljud.

SUSANNE QUIST

er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og Nordland kunst- og filmskole. Utgangspunktet for hennes arbeider er gjerne en fascinasjon for temaer knyttet til bevissthet, persepsjon og erkjennelse, og for hvordan hun kan undersøke dette kunstnerisk. Quist benytter ulike teknikker og innfallsvinkler, men tegning står sentralt i hennes praksis. Bildene viser gjerne situasjoner hvor noe er forskjøvet eller vridd. Ofte er motivet menneskeskikkelser, skikkelser som ikke er en del av en narrativ, men som skaper, eller sitter fast i, noe uavklart. På Prøverommet viser hun en serie nye tegninger utført i blyant og penn.

MARI KOLBEINSON

studerer ved masterprogrammet i Kunst ved Kunst – og designhøgskolen i Bergen.

ELI MARIA LUNDGAARD

går tredjeåret bachelor, avd. kunst på Kunst- og designhøyskolen i Bergen. Hun jobber hovedsaklig med tegning, collage, skulptur og video.

Eli vil stille spørsmål rundt det å være menneske og det som omgir oss. Hun inspireres av arv/gener og miljø/omgivelser. Hvordan kropp eller omgivelser kan formes gjennom påvirkning, direkte inngrep eller gjennom naturlige forandringer/ evolusjon. Hun synes forholdene mellom det naturlige og det menneskeskapte er interessant.

Hun vil tenke på sin, eller menneskets, måte å se, tolke og forstå og hvordan man forholder seg til det man ikke vet eller forstår.

mrfoxdarling_ #artselfie #gagosian #richardprince

Meanwhile in LA…Rusty uses hypnosis…

TERMODRESS FEAT. SLIM KERK

Siden 2012 har Termodress gitt ut seks album. På Prøverommet denne gangen har Termodress med seg Slim Kerk hvor de sammen skal fremføre essensen fra Termodress sitt nyeste album Ør (elektro/house). Slim Kerk er artistnavnet til elektronikamusiker og performancekunstner Hans Christian van Nijkerk. Termodress er artistnavnet til billedkunstner og musiker Christian Bøen.

www.facebook.com/Termodress/
www.facebook.com/pages/Slim…

VÄRT ATT VETA OM HERR K.

er en svensk/norsk friimproviserende duo bestående av Karl Hjalmar Nyberg på saksofon og Andreas Skår Winther på trommer. Begge er aktive i flere band innen jazz/improscenen i Norge og Sverige, og studerer for tiden jazz/improvisert musikk på Jazzlinja ved NTNU, Trondheim.

Musikalsk arbeider duoen med flere innfallsvinkler. Fra det minimalistiske, fritt improviserte med inspirasjon fra grupper som AMM og Streifenjunko, til arbeid med grafisk notasjon og mer kompositorisk tankegang.

soundcloud.com/karlhjalmar/…

ATILLA

er ein duo som eksperimenterar med grensene mellom synthpop og improvisasjonsmusikk. Duoen spelar på det enkle og melodiøse; tankefulle og drømmande, men også det voldsomme og ekspressive. Atilla kan lett forvekslast med Attila – hunerkonge og drapsmaskin fra det 5. århundret – men det anbefalast ikkje.

Siri Byrkjedal (vokal, synth)
Martin Ulvin (trommer, synth)

For henvendelser, tips, spørsmål osv., ta kontakt med Ingrid Ellestad på 55232235 / [email protected] eller PrøveRommet på Facebook

Legg til ekstern kalender…