2. Juledag: Robin Crafoord (Trulz&Robin), Dj Hooker & Luftwaffel // Sweat Shop: Oskar&Celius, Normann

[Bilde]

Robin har vært en sentral skikkelse og drivkraft i Oslos house og techno-miljø i mange år, både som soloartist og som halvparten av duoen Trulz&Robin. Han har også over 15 års erfaring som musikkprodusent av den elektroniske sorten. Selv liker han å beskrive soundet sitt som “acid-house-gone-organic”, noe som passer godt da den naturlige grooven og hans analoge synth-arsenal har en sentral rolle i musikken han lager. Det er og tydelig at bilbyen borte i Michigan, Detroit, også har vært en inspirasjon. Navn som Drexciya og Dopplereffekt er det vel ingen hemmelighet at det finnes spor av i lydbildet. Men det er også fragmenter av det som forbindes med den “norske kosmiske diskoen”, som gir produksjonene deres en mystisk og nærmest trolsk stemning. Kanskje derfor ikke så rart at han i senere tid har endt opp med å gi ut to EPer på Full Pupp. Av andre lables på CVen finner vi kurante navn som BPitch Control og Eskimo Recordings. Men det er ikke bare som produsent Robin har gjort seg bemerket. Hans gledesspredende energi kommer minst like godt frem bak platespillerne, der har han opparbeidet seg et solid rykte. Det er ikke uvanlig at det medfører tilstander som kan minne om ravens gullalder og illegale fester. Med en pirrende følelse om at man gjør noe som ikke er lov..det liker vi.

Dj Hooker
kanskje Norges mest undervurderte platerytter og samler, DJ Hooker (Rykkinn) også kjent som halvparten av Too Much Caviar og nå avdøde Bitch Boys. Han er helt rååå!

Luftwaffel varmer opp sjappa før Robin, og den talentfulle herremann som gjør sine ting bra om dagen. Hans remix Mossebandet Hav er ute på Cleanroom Records nå.
soundcloud.com/cleanroomrec…

Oskar & Celius er gode venner og elsker musikk. Det beggyner å bli en stund siden de tok sin første vals på The vIlla for mange mange år siden. Gutta har siden da spilt på alle kriker og kroker i byen vår… Og det er med stor glede at de vender hjem og tilbringer 2.Juldag hos oss.

Normann er en unggutt fra en ny generasjon technoheads. Gutten selv sier han har drevet med musikk så lenge han kan huske..Denne kvelden debuterer han på The Villa og varmer opp for Oskar & Celius i Sweat Shop.

Vel møtt

www.thevilla.no ID: 23 CC:100 Liste: [email protected]

Legg til ekstern kalender…