Anja Schneider (Mobilee) DE & Daniel Vaz

[Bilde]

Endelig kommer Berlins house og techno dronning, og labelsjef for Mobilee Records, Anja Schneider til Oslo for første gang! Hun er kjent som en av de mest hardtarbeidende i hele bransjen, og ligger aldri på latsiden. Opp igjennom årene har hun skapt seg et aldri så lite imperium. Som sagt er hun labelsjef for det respekterte plateselskapet Mobilee Records. Hun er også en velstående produsent med releases på Crosstown Rebels, Tsuba, Diynamic, og selvfølgelig Mobilee, og i tillegg turnerer hun stadig rundt hele verden som DJ.

Gjennom flere år har hun hatt residencies på både Watergate og Weekend i Berlin. Utenom det har hun spilt på superklubber som Amnesia, Fabric, Rex Club, Panorama Bar, og Womb i Tokyo, for å nevne noen.

Anja er virkelig en power-woman av dimensjoner, og vi bøyer oss i støvet for alt det hun har fått til. Smaken hennes er også helt upåklagelig – og vi er mildt sagt kjempespente på å se hva hun leverer i vår intime kjeller på The Villa.

Daniel Vaz, som ekte Mobilee fan, får æren av å varme opp for frøken Schneider. Han har lovet å spille masse vinyl, og vi gleder oss!

mobilee-records.de anjaschneider.com facebook.com/anjaschneider soundcloud.com/anjaschneider

www.thevilla.no CC:150 ID:23

Legg til ekstern kalender…