FIRE CLUB OSLO PRIDE : Strangefruit + Øyvind Morken + Deadswan

[Bilde]

FIRE OSLO PRIDE
COCK FIGHT @THE VILLA
SKEIVE DAGER
FEAT: STRANGEFRUIT + MORKEN + DEADSWAN

FIRE CLUB feirer deg og dine på Oslo Pride.Vi har med oss en riktig kul Oslotroika. Vi gleder oss til å se deg i kjelleren. Dirty Dirty Dancing

FRIDAY | 26 JUNI | THE VILLA MØLLERGATA
KL.23:00 | CC:100,- | ID:20

#firecluboslo

Dirty Dirty Dancing Since 2005

PÅL “STRANGEFRUIT” NYHUS

Pål “Strangefruit” Nyhus er en udiskutabel legende på den norske dansescenen. Som en sentral figur på scenen siden tidlig nittitall, har han bidratt til å forme og danne den unike og eklektiske lyden av den nordiske elektronikaen. DJ Strangefruit spinner en pulserende blanding av dansemusikkens mest interessante lyder og er kjent for sin evne til å smelte sammen stiler i en original og underholdende måte.

ØYVIND MORKEN

DJ Øyvind Morken er oppvokst på Oslo øst på en jevn diett av tidlig hip-hop, electro, house-musikk og graffiti. At Morken endte opp som en DJ var ikke til å unngå. Nå har han et ukentlig residency på Oslo klubben Jaeger, hvor han holder hus hver onsdag. Bevæpnet med et hjemmelaget lollipop headsett, plater fra alle sjangere tilgjengelig og viljen til å gi alt for å få deg til å danse har gjort Untzdag til ett sikkert kort. Kvelden har dratt inn gjester som den legendariske Theo Parrish og nyere talenter som Beautiful Swimmers og Justin Vandervolgen. Prins Thomas har signerte noe av Morken `s helt ute, techno ikke techno, balearic beat og røff house-musikk til Full Pupp plateselskapet sitt.

DJ DEADSWAN

En legende i Oslo! Deadswan er mest kjent for sitt geniale klubbkonsept Iconoclastic. I over 10 år har skeive, streite og de midt i mellom stimlet sammen på dansegulvet til Iconoclastic, klubbkonseptet har hatt fast plass på THE VILLA i mange år. Vi digger Iconoclastic og deres valgspråk:

«Vi nekter ingen å danse etter vår pipe…», er beskjeden fra Iconoclastic. Når Deadswan slipper seg løs er det ingen som bryr seg om sjangere. Det lefles og mikses med alt. Fra ren synth og electro, til klassisk italo og nu-wave pop. Resultatet blir uansett det samme: Du danser. Hardt, ekstatisk og lenge.

www.mixcloud.com/deadswan/
homopopaganda.tumblr.com

Legg til ekstern kalender…