Kulinarisk kino i Kulturkirken Jakob

“Finding Gaston” er et rørende portrett som får både øyne og tenner til å løpe i vann.

Dørene åpner kl. 19.00. Det er unummererte plasser, men selskaper som kommer samlet vil bli plassert sammen så langt det er mulig.

Om filmen
Julia Patricia Perez står bak Finding Gaston, hvor vi følger den visjonære stjernekokken Gaston Acurio i hans reformasjon av peruansk kokkekunst og fødevareindustri. Et bankende hjerte for hjemlandets kultur, samt en ydmykhet for reisen fra jord til bord, har ført ham fra Lima til noen av verdens mest prestisjefylte kjøkken. Man skulle nærmest tro han samlet på Michelin-stjerner. Identitetsmarkøren hans er lokale økologiske råvarer handlet på etisk vis fra urbefolkning, bønder og fiskere. Dette har gjort ham til Perus nasjonalskatt og en av verdens mest anerkjente kokker. Hans holistiske matfilosofi går forbi kokkekunsten og man går ut av kinosalen med inspirasjon til kjøkkenet og til å forbedre seg selv.

Om Piscoteket
Piscoteket har frydet ganene til Oslos matanmeldere, og bak menyen står den peruanske stjernekokken Jaime Pesaque. Ved siden av å drive sin egen restaurant i Peru, har han jobbet ved Michelin-restauranter i Europa. Kveldens meny publiseres etter hvert.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…