YONDER // OBERST // LIONGEIST - John DEE 12. februar

YONDER
Yonder er Oslo-bandet som i løpet av noen få år har tatt skrittet ut av garasjen og inn på Oslos indierock-scene med sitt eget, tydelige uttrykk og rå tekster om livets volatilitet. Bandet vokste fram i undergrunnen av Oslos punkrockmiljø, men ble først etablert som Yonder i 2010. De har nå spilt inn en “she`s alive again” som skal fremføres for første gang i ny form denne kvelden.

Yonder viser nok dybde til å illustrere den korte veien mellom kjærlighet og håpløshet gjennom sterk vokal og instrument-prestasjon. Her er det verken mangel på emosjon eller pasjon.
www.facebook.com/Yonder-189…
open.spotify.com/artist/13f…

OBERST
Oberst er et ungt og lovende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, klaustrofobisk riffing, store atmosfæriske partier og fargerik tonalitet, som resulterer i et unikt uttrykk.

Band som kan nevnes som inspirasjonskilder er Mastodon, Oathbreaker, Baroness og Converge. Våren 2015 slapp bandet sin selvtitulerte debut-EP som hissig.no beskriver som «.. noe av den beste metall som har blitt produsert i Norge på lang tid». To av låtene på EPen har blitt anbefalt av Urørt, og singelen «Salem» har fått spilletid hos Ruben(P3) og Pyro(P13).
Etter flere konserter våren 2015 med band som Tempel, Ampmandens Døtre og Desperaux har bandet begynt arbeidet med sin første fullengder, som kan forventes i løpet av 2016.
www.facebook.com/oberstoberst
www.bit.ly/OberstSpotify

LIONGEIST
Liongeist, oppsto i smeltedigelen av Oslos musikkmiljø i 2012.
Bandet spiller sin egne unike blanding av melodisk, melankolsk og tung musikk.
Den har de funnet etter innflytelse fra skandinavisk og britisk hardcore fusjonert med post-rock, shoegaze og svartmetall.
Etter utgivelsen av deres første EP i 2013, har bandet spilt landet rundt, finpusset på ferdigheter og sound, og fått vel fortjent anerkjennelse for sine intense liveopptredener og massive atmosfære.

Bandet er aktuelle med EPen “Old Traumas // New Tremors”.

www.facebook.com/LiongeistO…
open.spotify.com/artist/4nR…

www.rockefeller.no/jd120216…

Legg til ekstern kalender…