John Dee

Høsten 1997 ble John Dee Live Club & Pub i etasjene under Rockefeller bygget. John Dee ligger i de gamle ærverdige lokalene til Restaurant Ludvik. (Med den minst like ærverdige elgen.) Puben ligger i kjelleren under John Dee. John Dee, med Puben, har en kapasitet på 480 personer. Etter ombygginger og investeringer er forholdene for artister og publikum blant de aller beste i landet. Rockefeller og John Dee er fullt integrert med gjennomgang via Rockefellers Lounge Bar. I forbindelse med større konserter kan man gå direkte fra Vorspiel i Puben eller på John Dee, opp til konserten på Rockefeller.

John Dee drives av Auditorium AS som også drifter Rockefeller og Sentrum Scene


Bilder kategorisert som john deeDette skjer på John Dee…

Lørdag 27. november

Dette har skjedd på John Dee…

Lørdag 10. oktober 2020

Torsdag 28. november 2019

Søndag 24. november 2019

 • 19:00 Lera Lynn, John Dee

  Den Nashville-baserte singer/songwriteren Lera Lynn har gjennom sin nærmere ti år lange karriere rukket å gi ut fire album, og har spilt et hundretalls konserter på begge sider av Atlanteren. Hun har en sound som spenner fra tradisjonell country, americana og indierock, og noen kjenner henne sikkert fra HBO-serien True Detective, og låta «My Least Favourite Life». Stemmen blir sammenlignet med Emmylou Harris sin, og som låtskriver har hun samarbeidet med blant annet T Bone Burnett og Rosanne Cash.

Lørdag 15. juni 2019

 • 20:00 Dark Electronic Oslo: Kant Kino, Hell:Sector, Xenturion Prime, John Dee

  Det blir et variert program av elektronisk musikk fra undergrunnen når andre utgave av Dark Electronic Oslo drar igang på John Dee 15. juni! Det serveres EBM, futurepop, powersynth, aggrotech og industriel metal med innslag av andre elektroniske elementer når Kant Kino, Hell:Sector og Xenturion Prime entrer scenen for tre veldig forskjellige konserter, men alle samlet under den noe mørkere fanen av elektronisk musikk. Før og etter konsertene blir det klubb med DJ og et rikt spekter av den …

Lørdag 8. juni 2019

 • 22:00 The Altern80s Club vs. Shadowlove, John Dee

  ►► Åpningstid: 22:00-03:00 | Inngang: 0.- | Alder: 20 The Altern80s Club er et månedlig konsept i Oslo som hyller “tiåret som gjorde dystert catchy” – nemlig ’80-tallet! For kjennere av synth og wave, samt jevnlige innslag av retrobaserte artister fra nyere tid innen alt fra postpunk og indietronisk til synthwave og electropop. Kjente fjes bak miksebordet, slippfester med giveaways samt eksklusive konserter kan også forekomme underveis. Denne kvelden slår The Altern80s Club seg sammen med …

Lørdag 16. mars 2019

Fredag 15. februar 2019

Lørdag 8. desember 2018

Fredag 7. desember 2018

Torsdag 1. november 2018

 • 20:00 KADAVAR + special guest: MONOLORD, John Dee

  Få band har tatt retrorock-bølgen like seriøst som Kadavar, og enda færre har overbevist like mye med sin iskalde fremføring og overbevisende evne til å formidle riffet, som gjør Kadavar til de beste gutta i klassen. I november tar de med seg Monolord til John Dee!

Søndag 28. oktober 2018

Lørdag 29. september 2018

 • 20:00 Årabrot, John Dee

  Årabrot er et unikt og ytterst engasjerende liveband som rett og slett må oppleves. I september blir det nye muligheter når de kommer til John Dee, samme måned som det nye albumet foreligger.

Fredag 15. juni 2018

 • 20:00 Mayflower Madame (EP-release) / FOAMMM / The Vineyards / Dark on Tuesdays, John Dee

  Mayflower Madame markerer slippet av den rykende ferske EP-en «Premonition», deres første utgivelse siden debutalbumet «Observed in a Dream» som høstet stor anerkjennelse i inn- og utland i 2016. Oslokvartettens særegne kombinasjon av suggererende postpunk og mørk psykedelia har fått anmelderne til å plukke frem referanser som The Jesus & Mary Chain, The Doors, Bauhaus, The Cure og The Black Angels.

Tirsdag 15. mai 2018

Onsdag 2. mai 2018

Tirsdag 24. april 2018

 • 19:00 LiveACT 2018, John Dee

  LIVE ACT- oppdag fremtidens artister under Norges største studentdrevne musikkfestival!

  I tradisjonens tro, skal vi gjennom tverrfaglig samarbeid, vise Oslo og musikk-Norge hva vi på Westerdals- Høyskolen Kristiania koker opp i vår kreative lille fabrikk.

  Ved bruk av Oslos beste scener: Kulturkirken Jakob, John Dee, Blå og Campus Fjerdingen, skal vi i løpet av 4 dager introdusere talentene våres, gjennom denne gratis musikkfestivalen.

Lørdag 17. mars 2018

 • 20:00 MAYHEM, John Dee

  Norges lengstlevende black metal-band med første konsert i Oslo på to år.

Fredag 16. februar 2018

 • 20:00 De Press, John Dee

  Legendariske De Press kommer til John DEE for å fremføre like legendariske «Block to Block» i sin helhet! Albumet har flere ganger blitt kåret til tidenes beste norske album, og det vant også Spellemannprisen i klassen rock i 1981.

Torsdag 15. februar 2018

 • 20:00 De Press, John Dee

  Legendariske De Press kommer til John DEE for å fremføre like legendariske «Block to Block» i sin helhet! Albumet har flere ganger blitt kåret til tidenes beste norske album, og det vant også Spellemannprisen i klassen rock i 1981.

Lørdag 9. desember 2017

 • 20:00 Senjahopen & Alle gode ting, John Dee

  Freaks og frønks i skjønn forening bestående av banebrytende artister med fartstid fra bl.a. Lost Luggage, Ztøy & Farout Fishing. For å bare nevne noen få tidligere meritter til folka i disse to kreative bandene! Senjahopen Alle gode ting Og DJ Sprængt torsk vrir seg med innyndende innspillinger inn i øregangene dine resten av kvelden!!