John Dee

Høsten 1997 ble John Dee Live Club & Pub i etasjene under Rockefeller bygget. John Dee ligger i de gamle ærverdige lokalene til Restaurant Ludvik. (Med den minst like ærverdige elgen.) Puben ligger i kjelleren under John Dee. John Dee, med Puben, har en kapasitet på 480 personer. Etter ombygginger og investeringer er forholdene for artister og publikum blant de aller beste i landet. Rockefeller og John Dee er fullt integrert med gjennomgang via Rockefellers Lounge Bar. I forbindelse med større konserter kan man gå direkte fra Vorspiel i Puben eller på John Dee, opp til konserten på Rockefeller.

John Dee drives av Auditorium AS som også drifter Rockefeller og Sentrum Scene


Bilder kategorisert som john deeDette har skjedd på John Dee…

Lørdag 8. desember

Fredag 7. desember

Torsdag 1. november

 • 20:00 KADAVAR + special guest: MONOLORD, John Dee

  Få band har tatt retrorock-bølgen like seriøst som Kadavar, og enda færre har overbevist like mye med sin iskalde fremføring og overbevisende evne til å formidle riffet, som gjør Kadavar til de beste gutta i klassen. I november tar de med seg Monolord til John Dee!

Søndag 28. oktober

Lørdag 29. september

 • 20:00 Årabrot, John Dee

  Årabrot er et unikt og ytterst engasjerende liveband som rett og slett må oppleves. I september blir det nye muligheter når de kommer til John Dee, samme måned som det nye albumet foreligger.

Fredag 15. juni

 • 20:00 Mayflower Madame (EP-release) / FOAMMM / The Vineyards / Dark on Tuesdays, John Dee

  Mayflower Madame markerer slippet av den rykende ferske EP-en «Premonition», deres første utgivelse siden debutalbumet «Observed in a Dream» som høstet stor anerkjennelse i inn- og utland i 2016. Oslokvartettens særegne kombinasjon av suggererende postpunk og mørk psykedelia har fått anmelderne til å plukke frem referanser som The Jesus & Mary Chain, The Doors, Bauhaus, The Cure og The Black Angels.

Tirsdag 15. mai

Onsdag 2. mai

Tirsdag 24. april

 • 19:00 LiveACT 2018, John Dee

  LIVE ACT- oppdag fremtidens artister under Norges største studentdrevne musikkfestival!

  I tradisjonens tro, skal vi gjennom tverrfaglig samarbeid, vise Oslo og musikk-Norge hva vi på Westerdals- Høyskolen Kristiania koker opp i vår kreative lille fabrikk.

  Ved bruk av Oslos beste scener: Kulturkirken Jakob, John Dee, Blå og Campus Fjerdingen, skal vi i løpet av 4 dager introdusere talentene våres, gjennom denne gratis musikkfestivalen.

Lørdag 17. mars

 • 20:00 MAYHEM, John Dee

  Norges lengstlevende black metal-band med første konsert i Oslo på to år.

Fredag 16. februar

 • 20:00 De Press, John Dee

  Legendariske De Press kommer til John DEE for å fremføre like legendariske «Block to Block» i sin helhet! Albumet har flere ganger blitt kåret til tidenes beste norske album, og det vant også Spellemannprisen i klassen rock i 1981.

Torsdag 15. februar

 • 20:00 De Press, John Dee

  Legendariske De Press kommer til John DEE for å fremføre like legendariske «Block to Block» i sin helhet! Albumet har flere ganger blitt kåret til tidenes beste norske album, og det vant også Spellemannprisen i klassen rock i 1981.

Lørdag 9. desember 2017

 • 20:00 Senjahopen & Alle gode ting, John Dee

  Freaks og frønks i skjønn forening bestående av banebrytende artister med fartstid fra bl.a. Lost Luggage, Ztøy & Farout Fishing. For å bare nevne noen få tidligere meritter til folka i disse to kreative bandene! Senjahopen Alle gode ting Og DJ Sprængt torsk vrir seg med innyndende innspillinger inn i øregangene dine resten av kvelden!!

Onsdag 6. desember 2017

 • 20:00 CKY / support: Lionize / John Dee 6. desember, John Dee

  Det har vært stille fra CKY (Camp Kill Yourself) de siste årene, men nå kommer de endelig til Oslo for første gang på 10 år!

  I juni steg bandet opp igjen fra asken med albumet «The Phoenix», et album som får garagerock til å høres ut som om det er lagd for utsolgte arenaer. Nytt er også at gitarist Chad I Ginsburg har tatt over rollen som frontmann etter Deron Miller.

Torsdag 10. august 2017

 • 22:00 Øyanatt: Perfume Genius, John Dee

  Perfume Genius besøker Oslo for andre gang. Forrige konsert var på Blå i 2012. Siste album er “No Shape”, som ble utgitt 5. mai 2017.

Onsdag 28. juni 2017

 • 20:00 JUSTIN TOWNES EARLE, John Dee

  Justin Townes Earle i løpet av sin 10-årige karriere etablert seg som en skinnende stjerne på americana-himmelen.

Torsdag 11. mai 2017

Fredag 28. april 2017

Søndag 11. desember 2016

 • 19:00 Blow + Rain Dogs speller Tom Waits, John Dee

  I desember fyller den legendariske musikeren og skuespilleren Tom Waits 67 år. På John Dee markeres dette med to av landets fremste Tom Waits-tolkere, duoen Rain Dogs og sjumannsbandet Blow!

Fredag 21. oktober 2016

 • 20:00 Angel Olsen, John Dee

  Amerikansk artist på lanseringsturné for det nye albumet «My Woman».